• AnnaRank

    Viktnedgångspepp!

    Apropå underkläder och att låren kan skava mot varandra: Jag var på underklädesprovning i torsdag och tog upp det här problemet med tjejen som hjälpte mig. Vi kom fram till en lösning som jag älskar!

    Under själva vigseln och festen så har jag en ny, underbart söt (och sexig) BH som vi valde ut. Under den så har jag en shaper. Vet inte om ni har sett "Trinny och Susannah"? De har i alla fall tagit fram en shaper som har halvlånga ben (strax över knät), drar in lår och mage, och går till strax under bysten. För att den inte ska "rulla ner" när man rör sig, så har den axelband. Absolut inte något sexigt plagg som jag har tänkt visa min sambo, så jag köpte matchande trosor till BH:n, höfthållare och strumpor som jag byter om till när vi kommer till hotellet efter festen.

    Snygg, tight och bekväm på bröllopet - het på kvällen: win-win ;)


     
  • AnnaRank
    Trattkantarellen skrev 2014-05-25 16:12:46 följande:
    Låter som en mkt bra lösning
    Ja, det är det faktistk. Det är, som sagt, ingen sexig lösning men funkar asbra. Och bara att få på sig den där shapern är som ett helt gympapass, haha. Men det gör UNDER för figuren!
  • AnnaRank

    På "Feminint" i Stockholm. Superbra affär, har verkligen bra positiva saker att säga om dem. Vi som blivit välsignade med lite kurvor kanske inte alltid tycker det är så roligt att slänga av sig kläderna framför främlingar, men de är otroligt proffsiga så det kändes helt okej. Inte kul, men inte heller ångestframkallande ;)

Svar på tråden Viktnedgångspepp!