Smak på tårtan? Förslag mottages!
Vi ska ha chokladbotten(kladdkaksliknande) med passionsfruksmousse spacklad med vit choklad. Som dekor ska vi ha mörkröda chokladrosor, nätrullar och silver.
Vi ska ha chokladbotten(kladdkaksliknande) med passionsfruksmousse spacklad med vit choklad. Som dekor ska vi ha mörkröda chokladrosor, nätrullar och silver.
Vår kostar 65kr/biten. Men det är det värt enligt oss. Allt ingår (provsmakning också) och alla ingredienser är helt naturliga,,ingen pulvermix, färgämnen, kemiska smaker osv. (Blir mörkrädd när jag kollar innehållsförteckningarna på ex kakburkens mixer och helfabrikat) Dessutom ville vi inte ha nån amerikansk "sockerpasta på fruktkaka" variant ;)
Så fort det står bröllop framför någonting så går det tydligen bra att bara lägga på priser. Och baka är ju någonting de flesta faktiskt kan efter recept, visst är det bra med naturliga råvaror vilket vem som helst kan köpa i affären och baka av men för mig är det i alla fall hutlöst med 65 kr biten för en tårta till 50 personer.
Hej!
Är lite nervös för i "paketet" vi köpt på vår festplats ingår tårta (och man får inget avdrag om man inte tar tårtan av dem). När vi träffade kocken sa han att han brukar göra det han kallade "moussetårtor" och när jag såg bilderna var de just som helt vanliga moussetårtor och inte alls vad jag tänkt mig.
När vi hade vårt första riktiga planeringsmöte med koordinatorn sa hon att vi gärna får komma med andra förslag, men tycker det är jättesvårt! Det är ju inget bageri, så tycker det är så svårt med terminologin, och de har inga prover eller bilder. Det viktiga för mig är att det är typ vanilj sockerkaksbottnar, ngn kräm, ngn frukt och framförallt att den är spacklad med någon god smörkräm (OBS inte sugarpaste eller marsipan) - är detta en vettig instruktion? Tack på förhand!