hur gör ni med maten ni som är kräsna?
Vi kommer ha festen på en restaurang som vi har bokat så att vi har den för oss själva. i kuvertpriset ingår:
champagne (riktig, ej mousserande) med två olika sorters snittar
förrätt med champagne
huvudrätt med rött vin
kaffe med avec/dessertvin
samt två glas vin/öl/cider till den som önskar (sen får man betala själv)
för det betalar vi 1150 kr ungefär. vi har även sagt till om fri påfyllning med champagne till snittarna och huvudrätten.
i priset ingår såklart även servering, porslin, disk m.m.
vårt önskemål den här dagen har varit att inte behöva lyfta ett finger när det gäller mat, dekorationer m.m. utan att bara kunna sitta och njuta. jag tycker priset är rimligt om vi dessutom tänker att det här stället (som är väldigt populärt inne i centrala göteborg) inte kommer kunna ha några andra gäster den här kvällen. sen finns det ju en del som orkar stå och laga mat inför sina bröllop, men jag tillhör inte en av dem. då kan man såklart komma billigare undan.