Buffé. Bara vitt vin?!
Jag vågar påstå att jag är bra på viner då det är ett stort intresse. Jag och min blivande man samlar på viner, och vi ska gifta oss på vår favoritvingård, så vin är själva temat på bröllopet. Gästerna ska få en rundvandrig och en liten vinprovning medan vi tar bilder o.s.v.
Med det sagt så vill jag bara säga att det inte behöver vara skitvin bara för att det inte kostar flera hundra. Vi har några favoriter som kostar runt en hundring och ett fantastiskt gott bubbel som folk tror är Bollinger när vi bjuder på det. Men nu frågade du ju inte om billiga viner. Ville bara påpeka att även "vinsnobbar" kan uppskatta ett billigt vin, beroende på smak. Det är inte alltid priset som smakar.
Som svar på frågan, så tror jag att de flesta skulle reagera om det bara finns vitt. Hur gott det än är. Jag kan garantera att våra gäster skulle undra, även om de inte skulle klaga till oss. Några har redan uttryckt "åh, då blir det goda viner", när vi bjudit dem eftersom de vet vårt intresse. Och det verkar ju era gäster också göra, känna till ert alltså. Men om du vet att era gäster hellre dricker vitt än ett prisvärt rött så är det ju bara att köra