Göra egen bröllopstårta
Jag bakar rätt mycket tårtor.
Men min egen misslyckades jag med. Ena fyllningen blev för mjuk (fluff och mousse kan bli för mjukt om man inte har rätt recept) så jag kunde inte spackla med smörkräm och jag kunde inte lägga på sockerpastan, den ville bara falla ihop hela tiden.
Så även om det är en rolig idé så rekommenderar jag det egentligen inte
Vår tårta kunde ha blivit väldigt söt, men vi gick på lite mörkare och bittrare choklad samt använde färska hallon för syran)
Lager för lager (som dom låg i tårtan, det översta är det som låg överst)
Sockerkaka
Vit chokladmousse
Sockerkaka
Hallonmousse med färska hallon
Mörk chokladbotten
Mörk chokladmousse med chokladkrisp
Mörk chokladbotten
Eftersom jag inte kunde täcka den med sockerpasta och dekorera som jag tänkt så blev det att vispa den sista grädden jag hade hemma och spritsa på den typ kl 12 på natten i köket på lokalen vi skulle vara i dagen efter)
Grädden räckte knappt och man kan se fyllningen igenom den.
Jag har bara sparat en bild på tårtan för jag tycker den är så ful :P
Exempel på andra bröllopstårtor / doptårtor / våningstårtor jag gjort - så kan du ju själv bedöma om jag borde ha kunnat göra ett bättre jobb på vår tårta