serveringspersonal bröllop
240 kr/timmen är ju billigt! Du vet väl att personen som arbetar ska ha lön, de som driver det behöver en peng samt att en del pengar går till skatt?!
En rörmokare, målare eller dylikt hade säkert tagit det dubbla!
Jag kan berätta att jag hade 2 personer som slet som bara den i köket. Vi hade 40 gäster och buffé. De lade av efter kaffet. Kan meddela att jag hade att göra i köket dagen efter... Det som tog plats i disken hela kvällen var nämligen glas! Det går åt en hel del glas under en fest och de tar plats i diskmaskinen. Därför prioriterades det för glasdisk mest. Ändå var det typ 50 glas kvar, odiskade dagen efter. Förutom tallrikar, skålar och allt annat. Diskmaskinen gick varm i 3 timmar! Och då snackar vi ändå om en restaurangvariant.
Ett tips är att övergå till plastglas efter maten. Inte miljövänligt! Men för er skull så tipsar jag om det. ;)