Vad hade DU velat ha av detta? Samt tips på alkoholfritt?
Jag skulle bli helt såld på halstrad röding med rotfrukter i ugn. MissJones förrätt med kräftstjärtar lät också frestande.
Generellt sett tycker jag att äppelmust, lingonsaft och flädersaft gör sig bra till mat. Har inte testat att grogga dem, men receptet kan ju inte bli helt fel. Man kan lyxa till vilken lämplig saft som helst genom att späda den med bubbelvatten istället för vanligt.
Som fördrink på mitt eget bröllop blandade jag flädersaft, litchijuice (alternativ stavning lychee) och citronläsk (typ Sprite). Kommer inte ihåg proportionerna, men den milda och fylliga litchin blir oväntat dominant.
De flesta i min släkt är nykterister, och för de övriga verkade det inte vara särskilt viktigt. Svärmor hade dock svårt att känna att något var festligt utan ett trevligt vin till. (Finns sådana verkligen? ). Vi gick till Systemet och bad om ett gott råd, och kom hem med en flaska. Syrran och svärmor delade på den.