Alkoholfritt, never ending story
Vi kommer att servera en hemgjord buffé på vårt bröllop eftersom att det kommer att vara i Norrlands inland där ingen catering finns (och vi är ganska duktiga på att laga mat så det kommer nog att bli godare än att leja från nån annan som står hemma i köket de med). Varken jag eller den tilltänkte mannen dricker alkohol och vi har därför tänkt att vi serverar alkoholfritt, men att gästerna får ta med egen dryck om de vill. Detta då vi inte vet vad som är gott och alkohol är bortkastade pengar för oss personligen. Gästerna får dock mer än gärna dricka. Nu till bekymret... Blir det snålt? Både buffé, hemgjort och alkoholfritt. Kommer våra gäster att bli ledsna? Vi har funderat på avec till efterätten då vi själva dricker den typen av alkohol.
Till maten har vi tänkt ha typ:
Neutralt kolsyrat vatten
Loka crush
Äppelmust från systemet
Citronvatten
Tips på annat/vuxnare smaker?
Bröllopet kommer att vara ganska kamratligt och lantligt överlag, har vi tänkt..