• ESEP

    Rimligt körschema + beräkning personal

    Lite andra åsikter om detta förslag på körschema samt om beräkning för personal ser rimlig ut. Personalen tänker jag mig ungdom men med erfarenhet av restaurang.

    Kör schema bröllop

    09.00 Frukost

    10.30 Salong (smink, hår)

    13.00 fotograf

    15.30 vigsel

    16.30 Välkomstdrink + mingel

    17.30 Buffé

    19.30 Tårta

    20.00 band

    (Inga längre transporttider för gäster eller oss själva)

    Personal 1 14.00-21.00 (1200kr)

    Personal 2 17.00-01.00 (1500kr)

    Personal 3 16.00-20.00 (500kr)

    Då förväntas:

    Skära sallad, frukter

    Förbereda lokal

    Lägga upp på fat

    Värma mat

    Fylla karaffer bära ut alkohol på bord

    Fram med mat

    "Hålla ordning" påfyllt mat och alkohol, städar, diskar

    Koka kaffe + förbereda tårta och avec

    Plocka undan, diska

    Förbereda bar

    Stå i bar

    Städ dagen efter (700)

    Då förväntas:

    Ställa dekoration i lådor

    Slänga allt skräp

    Moppa

    Ställa tillbaka allt på ordinarie plats.

    Städa kök

    Alla åsikter tas tacksamt emot ;)

  • Svar på tråden Rimligt körschema + beräkning personal
  • CRbrud

    Glöm inte planera in lunch, vem fixar?

    tänk på avstånd, hur lång tid tar det att förflytta sig mellan frisör och fotografering,

    min frisör beräknar 2 timmar för hår 1 timme för smink. och då ska jag ha enkel uppsättning. Därefter skall jag få i mig lunch, byta om och ta mig till fotograferingsstället. Jag har tid hos frisören kl 9 och vigseln är kl 15 (dock en timmes avstånd).


    Brud i Augusti 2017
  • SaraAnnaMaria

    Hur mycket personal som krävs beror ju på antal gäster och lokalens förutsättningar. Jag har jobbat i storkök och ex. något som många inte tänker på är att det kan ta lång tid att diska och detta blir också beroende av om det finna diskmaskin i lokalen, hur lång tid den tar att köra och hur krånglig disken är. Vad inkluderar du i förbereda lokalerna? Om det ska dekoreras och dukas kan detta också ta längre tid än vad många tror, särskilt om det ska dukas fint och noggrant för många gäster. Hur mycket personal som krävs beror ju också på antalet gäster och hur mycket mat som ska värmas och hur mycket mat som ska läggas upp och fixas med.

Svar på tråden Rimligt körschema + beräkning personal