Rimligt körschema + beräkning personal
Lite andra åsikter om detta förslag på körschema samt om beräkning för personal ser rimlig ut. Personalen tänker jag mig ungdom men med erfarenhet av restaurang.
Kör schema bröllop
09.00 Frukost
10.30 Salong (smink, hår)
13.00 fotograf
15.30 vigsel
16.30 Välkomstdrink + mingel
17.30 Buffé
19.30 Tårta
20.00 band
(Inga längre transporttider för gäster eller oss själva)
Personal 1 14.00-21.00 (1200kr)
Personal 2 17.00-01.00 (1500kr)
Personal 3 16.00-20.00 (500kr)
Då förväntas:
Skära sallad, frukter
Förbereda lokal
Lägga upp på fat
Värma mat
Fylla karaffer bära ut alkohol på bord
Fram med mat
"Hålla ordning" påfyllt mat och alkohol, städar, diskar
Koka kaffe + förbereda tårta och avec
Plocka undan, diska
Förbereda bar
Stå i bar
Städ dagen efter (700)
Då förväntas:
Ställa dekoration i lådor
Slänga allt skräp
Moppa
Ställa tillbaka allt på ordinarie plats.
Städa kök
Alla åsikter tas tacksamt emot ;)