Hur mycket porslin??
Hej!
Jag står i dilemmat att beräkna hur mycket porslin som behöver hyras in till vår lokal. Budgeten är tight, så vill inte hyra in onödigt stora mängder.
Porslin och bestick till maten är ganska enkel:
- Tallrikar till 3-rätters
- Gaffel och kniv till förrätt och varmrätt
- Sked till efterrätt
- Ett varsitt vinglas
- Ett varsitt vattenglas
- En varsinn kaffekopp
Men till det svåra... Baren!!!
Någon här i samma dilemma? Hur mycket glas ska man hyra in för 65 personer? Spontant tänker jag att varje gäst får hålla koll på sitt vinglas från middagen och använda det hela kvällen om man fortsatt vill dricka vin. Öl och cider kan man dricka direkt från flaskan. Så handlar i min värld bara om grogg-glas (som inte alla dricker).
Vi ska nog bara köra på ett alternativ på grogg, så är ju ingen fara att man vill ha ett nytt glas varje gång för att slippa blanda med något gammalt i glaset...
... Eller kan man köra på plastmuggar till just groggarna? :/
Hjälp, vad säger ni?? :)