Hur beräknar man alkoholen?
Känns som ett helt omöjligt uppdrag att räkna på alkohol, får gärna lite input på om jag tänker rätt. Bröllopet är i augusti, 150 pers och vi vill gärna ha bra fest, har ingen vi är oroliga för när det gäller alkoholen.
Vin- 1 flaska per pers (70% vitt, 30% rött)
Bubbel på mingel- 1 flaska på tre pers
Öl- 4 öl per person (tänker att många inte dricker nån alls och öl finns på stället vi hyr så den kan inte ta slut)
Shots: (Ja, det är nödvändligt) 7 flaskor a 700 ml
Drinkar:
Cuba libre- 11 flaskor rom
Aperol spritz- 15 flaskor aperol, 20 flaskor bubbel
Och sen gin och tonic och vodka lime, men stället brygger eget av de sorterna så det finns också på plats.
Känns det rimligt? Bör man ha avec till efterrätten eller känns det gammalt? Vilka sorter isf och hur mycket går det åt? Alkoholfria alternativ finns såklart på plats men de känns enklare.
Tack snälla på förhand:)