• jennyli

    drägla över folks utseende?

    Nja, du är säkerligen inte ensam om att tycka så... Personligen har jag inget emot det, inte min man heller. Självklart skulle jag inte gilla om han kom med påståenden som henne skulle jag vilja sätta på etc. Men att kommentera att någon är snygg eller s exig har jag inget emot. Visst kommenterar jag och mina väninnor om vi ser en snygg man på stan (kvinna med för den delen), men inte på ett otrevligt sätt. Jag tycker att det är helt naturligt att man kan tycka om andras utseenden och även kommentera det. Men man sätter ju sina personliga gränser där.

    Givetvis blir det otrevligt om det sker på det sättet elli beskriver.

    För mig är det lika enkelt att tycka och kommentera en vacker/snygg person som en vacker tavla eller häst . men om min man hade blivit sårad av det skulle jag självklart respektera det med

  • jennyli

    Johan,
    du skriver att du blir irriterad då kvinnor i allmänhet uttrycker att de tycker Aragorn i sagan om ringen är sexig. Jag tycker att det låter lite som om du ändå är osäker... Som du ju själv var inne på. Varför är det egentligen störande för dig? Han är ju sexig i de flesta kvinnors ögon. (uppenbarligen, vet inte själv vem det är ) Kanske är du inte osäker på ditt utseende, men i dig själv, vad vet jag. Själv skulle det aldrig störa mig om killar uttryckte att en skådepelerska i en film var ursexig. Skådespelare är ju ändå bara just det. Det är ju knappast närvarande i våra liv utan just ytliga.

    Mycket värre vore det om min man uttryckte att min närmsta väninna var sexig i hans ögon. Hon är ju nära, här och nu. Hon har dessutom en personlighet som vi känner och det är ju där som den riktiga sexigheten egentligen ligger.

    Personligen så inser jag att min man förmodligen någon gång under vårt liv tillsammans kommer att bli attraherad av någon annan. Jag har bestämt mig för att inte tänka på det, inte låta det störa mig, eftersom jag vet att han inte kommer att vara otrogen mot mig. Själv kommer jag säkert oxå att attraheras av någon annan men aldrig någonsin dra det till otrohet.

  • jennyli

    Hmm när det gäller JLos häck kommer det sig nog av att hon själv är sanslöst mån om att det fokuseras på just häcken. Har aldrig sett en video med henne utan att denna kroppsdel ständigt exponeras i alla möjliga och omöjliga vinklar Så det gör hon nog medvetet. Verkar vara hennes varumärke.

    Själv har jag hört massa positiva kommentarer om SoR men knappast hört massa om den där Aragorn.

    Måste nog se filmen nu i helgen för att kolla själv om han verkligen är så snygg!

    Men i sak håller jag helt med dig. Synd när det bara fokuseras på människans utseende istället för vad hon åstadkommer!

  • jennyli

    Själv trodde jag det stavades dräggla hehe. Nej Johan jag har såklart inte den blekaste aning om du är en osäker person eller inte

    Men en sak är säker du diskuterar på ett ovanlig schysst sätt!

Svar på tråden drägla över folks utseende?