• Santa Fe

    Vad skall jag göra?

    Du verkar anklaga dig själv väldigt mycket, undra vad det är för fel på dig, om du är feg osv.
    Glöm såna tankar!
    Det är hos din kille det brister, tyvärr har han missat vad ett förhållande går ut på, nämligen respekt.
    Han respekterar inte dig sexuellt. Han tänker bara på sina egna behov och verkar närmast utnyttja dig sexuellt.

    Angående det du skrev om att han sprutar i ansiktet fastän du sagt du inte gillar det, jag tror han sett på för många p-rullar, där går det ofta till så medan ett "lyckligt" tjejansikte, full med sats, zoomas in och hon ser såå lycklig ut...
    Den bilden är ju långt ifrån sann.

  • Santa Fe

    Förstår att dina tidigare erfarenheter och ex präglat dig. Har en kompis med ganska tråkig bakgrund, hon sade vid nåt tillfälle: "Jag är nöjd med mina nya pojkvän, för så länge han inte super och slår mig är han en prins".
    Däremot spelade det ingen roll att han på andra sätt inte behandlade henne respektfullt och värdigt.

    Kort sagt, jag tycker du ska höja ribban lite och kräva mer. Och inte tycka att en bra kille är en bra kille bara för att han inte slår.

    Du skriver att ni i övrigt har det bra, då tycker jag absolut att du ska våga och kräva av honom att ni har en diskussion där ni pratar om DIG och vad du mår bra i sängen.
    Det minsta du kan kräva av honom är faktiskt att han förstår, är lyhörd och verkligen vill att du ska njuta, trivas och bara göra sånt som du mår bra av i sängen. DET (=att du njuter av det du tycker om att göra med honom 6-uellt) borde göra honom mer upphetsad än att "tvinga" dig till sånt du förklarat för honom att du inte tycker om.

Svar på tråden Vad skall jag göra?