Inlägg från: Är jag feg |Visa alla inlägg
  • Är jag feg

    Vad skall jag göra?

    Hej!

    Jag behöver desperat hjälp, problemet är min kille som kräver en hel del. Jag är väl inte alltid lika sexsugen som han är men det känns som han vill hela tiden. När vi inte gör det en natt så kan han tycka det är ok men då blir han besviken (vi bor inte ihop) men om det blir så att vi inte gör det 2 dagar irad så fäller han små kommentarer om det.

    Bland annat så vill han att jag skall ge honom oral sex, vilket är ok för min del men jag vill INTE ta satsen i munnen vilket han inte har förståelse för. Han fråga bli "vill du inte se mig njuta sexuellt"? Det är klart jag vill det men jag tycker det är äckligt (kanske är jag barnslig)

    Detta har blivit ett problem nu, jag känner att jag endast vill gosa ibland och inte längre än så men så får det skall bli något så tänker han på sex.

    Jag har försökt förklara att jag inte vill men jag vill inte direkt säga att jag tycker det är äckligt. Känns lite okänsligt. men jag har tappat sexlusten den sista tiden. 1-2 gånger i vecka är ok för mig men inte varje dag... känner mig nästan tvungen att ställa upp. ibland känns det som jag inte vill att han sover över.

    Vad skall jag göra? Skulle uppskatta svar

  • Svar på tråden Vad skall jag göra?
  • Är jag feg

    Tack för svaren!

    Men jag måste ställa en dum fråga!

    Vet inte om jag har konstiga krav men om jag inte tar satsen i munnen (vilket jag inte gjort) så vill har spruta det i ansikten på mig (inte så skönt när det stelnar), har sagt att jag inte gillar det och sa ifrån rejält en gång. han sa att han tyckte om det men jag trodde det var slutdiskuterat om den saken men nästa gång så gjorde han samma sak igen.

    Jag förstår ingenting

  • Är jag feg

    Hej igen!

    Utanför sängen har vi det jättebra, jag verkligen älskar honom. Jag har tidigare upplevt ett förhållande där min ex slog mig. ville aldrig ha en kille efter det igen men när jag träffade honom så ändrades allting och det kändes så rätt. han är väldigt omtänksam annars.

    Har aldrig höjt m´sin hand mot mig (vilket ingen kille borde göra men när man har upplevt en sådan grej så tänker man extra på det när den andra partnerna inte gör det)

    Det kanske låter konstigt men...

  • Är jag feg

    Han ställer upp på allt, han skulle nog göra saker fastän han inte gillade det.

  • Är jag feg

    Tack för råden: Skall nog ta upp det med honom, det är inte lätt, utan man skjuter mer på det. Det är väl lättare att skjuta ifrån problemen.

    Kanske är jag rädd att förlora honom nu när man har lärt sig att lita på ngn.

  • Är jag feg

    tack alla för råden känner mig verkligen jätte rörd! detta har tungt mig ett tag och ibland känns det som om man inte har någon att tala med.

    tack för att ni finns

  • Är jag feg

    tack alla för råden känner mig verkligen jätte rörd! detta har tyngt mig ett tag och ibland känns det som om man inte har någon att tala med.

    tack för att ni finns

  • Är jag feg

    tack alla för råden känner mig verkligen jätte rörd! detta har tyngt mig ett tag och ibland känns det som om man inte har någon att tala med.

    tack för att ni finns

Svar på tråden Vad skall jag göra?