• nell

    Träff-tråden 2

    Vad säger ni om en fika den 17:e? Jag har, precis som Anna, en hel del den här veckan så nästa vecka skulle passa bättre. Är det någon som varit på Antiket? Det låter som ett trevligt fik, men jag har aldrig varit där. Tror det ligger längst upp på Kungsgatan...

    Ha en bra dag!
    Kram,
    Nell.

  • nell

    Tjörnbrud - Ingen fara! Vi tar det någon annan gång.

  • nell

    West - När ska vi få till vår egofika? *ler* Efter Kristi himmelfärd har jag nog inte tid... Då är det ju bara dagar kvar till den stora dagen...

    Kul att så många verkar kunna fika på måndag!! Har mailat med Isis och hon kan fika både torsdag och måndag. Kan någon som ska fika på torsdag ta på sig ansvaret för att tala om för Isis var och när?

    Ha det bäst!
    Kramar,
    Nell.

  • nell

    Måndag: Mitt förslag är att vi träffas kl 17:30 utanför Valand. Där finns det ju många kaféer man kan gå till. Café Garbo? Jag kollade upp Antiket, och där stänger dom redan kl 17:30 på vardagar.

    Eller, förresten, var ligger Tintin? Där har jag aldrig varit och det pratar ju Isis så varmt om. Vad tycker ni andra?

  • nell

    West - Din inbox är full, så du kan inte få några mail... Kan va´ bra att veta

  • nell

    Isis - Hoppsan... Det var inte min mening att försätta dig i chocktillstånd! F´låt!

    Anna - Klart du ska skippa körövningen! Även ifall kören lär sig en ny låt under övningen, så tar det inte lång tid innan du kan den också.

  • nell

    Åh vad mysigt för er, Snuttan och Isis! Önskar jag kunnat vara med, men jag var på Hornbach och köpte en slagmejsel och så letade jag runt efter murgrönor...

    Jag ser fram emot fikat på måndag :-P

    Vet ni...? Jag har fjärilar i magen inför eventuell möhippa...

  • nell

    Snuttan: Hihi, jag visste att jag skulle få kommentarer om min slagmejsel Den är faktiskt en present till en som ska hjälpa oss under bröllopsdagen. Och han kommer bli glad, det kan jag garantera!
    Med murgrönan gick det sådär... Jag bestämde mig för att i alla fall beställa från Växtvärken där de även ska göra min brudbukett. Då får jag fina murgrönor

  • nell

    Fika ikväll *glad*.

    Jag kommer vara vid Valand 17:30, så du kan vänta på mig Isis och inte bara dig själv

    Vilka blir det som kommer 17:30? Så vi vet vilka vi ska vänta på...

  • nell

    *Hoppar in och flyttar upp*
    Hur blir det med fikat egentligen??

  • nell

    Maggi - Vad kul att du kommer! Jag vill veta ALLT om din möhippa! Själv är jag nervös över min... undras när den blir och framför allt HUR den blir.

    Anna - Det är bara du slår en signal, jag kommer ha mobilen med mig.

    Kul att vi blir ett gäng ikväll!! Känns som att det var jättelänge sedan vi träffades allihop. Håller tummarna för att ALLA kan komma!

  • nell

    Hej tjejer!
    Jag blev ju hippad igår så jag missade fikat... men det var det värt (Ni kan läsa om min hippa i tråden 'Nell har blivit hippad')
    Men när ska vi fika nästa gång? Jag vill ju träffa er innan jag försvinner på bröllopsresa i fyra veckor!
    Ha en bra dag!
    Kram,
    Nell.

  • nell

    När ska vi fika då? Den här veckan kan jag egentligen vilken dag som helst. Nästa vecka kan jag bara måndagen. När kan ni? Vilka vill vara med?
    Ha en bra dag!
    Kram,
    Nell.

Svar på tråden Träff-tråden 2