• Maria-79

    Maria -79 Strix

    Hallååå! Här e jag! Har varit bortrest över helgen så jag har inte sett "min" tråd... Kollade mailen efter att jag läst här... så jag är alltså på bt oftare än på hotmail... Det vore superkul att träffas! Men den 24/3 kan jag inte eftersom sambon jobbar (kväll-natt)... Vill så gärna följa med men förstår ju att det kanske inte går att boka om. Det blir kanske fler gånger!? Kram!

  • Maria-79

    Hej! Ja, vi får boka in någon annan dag... snart!!! GRATTIS r.a.b!!! Så kul! Vad kallas du för på fl??? Jag heter Maria-79 som vanligt. Vi ses där!

  • Maria-79

    Majsan80... Nu ramlade tiöringen ner... Har inte fattat förrän jag såg din mailadress att du är samma person som maja_faldt... Ooj oj... Jag som vill hyra dukningsgrejer av dig ju!

  • Maria-79

    Majsan, men fattade du att jag var jag? eller är det bara jag som är knäpp? :D

    Ska förässten förelså ett till datum då vi kan träffas. Vad sägs om att ta en fika på söndagseftermiddag den 4/4?

  • Maria-79

    Uppdaterar eftersom jag gärna skulle vilja veta r.a.b s nick på familjeliv... Tänkte det kunde vara kul att hälsa på varandra där... Har letat o letat... men hittar dig inte...

    Någon som vill fika förässten? Ha det så kul på onsdag också!!!

  • Maria-79

    Majsan, oj då... Hoppas du mår bra i alla fall.

    Ha det så trevligt ikväll allihopa! Hoppas vi kan ses en annan gång. Själv ska jag vara hemma med sonen och mysa... Synd att mina föräldrar bor 12 mil bort, annars hade jag kunnat skaffa barnvakt! Men men... inget att göra åt.

Svar på tråden Maria -79 Strix