Inlägg från: Jennifer E |Visa alla inlägg
  • Jennifer E

    Fantasier?

    Med risk för att:

    1. Fastna i filtret
    2. Bli ansedd som snuskhummer
    3. Folk kommer tro att jag är man

    Jag och mina kompisar diskuterade "sängfanatsier" och det framkom att de flesta killarna trodde att alla tjejer fantiserar om att ha två killar. Det gjorde ingen av oss tjejer! Å andra sidan hade vi lite fel angående deras fantasier också...

    Flera av oss ville snarare ha en tjej till med i bilden. Några fantiserade om mera romantik så fantasierna handlade om allt från "farligare" till snällare saker.

    Vad drömmer ni om?

  • Svar på tråden Fantasier?
  • Jennifer E

    För mig går det väldigt mycket i vågor. I vissa perioder så fantiserar jag om trekanter, publik, gruppvarianter m.m. I andra perioder så fantiserar jag bara om min sambo! Fast han är oftast med i de vildare fantasierna också. Fast i de som inbegriper en annan tjej ¨så är han mest åskådare...

  • Jennifer E

    Ingen fight nu tjejer! Jag som är världens mest nyfikna flyttar upp lite!

  • Jennifer E

    Men varför tror du det? Vart har du fått det ifrån?

    I en annan tråd undrar jag lite saker till en artikel i min töntiga/okända skoltidning som såklart ej betalar mig ngt men den här tråden startade jag för längesen bara för att jag blev lite nyfiken efter en diskussion med några kompisar!

  • Jennifer E

    Det är helt lugnt! Sant det där med mina "enkättrådar" dock, de är många! det beror nog på att jag är nyfiken och att jag sitter mkt framför datorn för att jag pluggar (borde dock göra annat på datorn än att hänga här, men BT är alltid öppet i ett fönster...)!

    Vet ej om jag ska ta "tidningsmässigt" som en komplimang eller tvärtom men jag väljer ändå det första för det känns bättre! Skulle dessutom jättegärna vilja jobba som journalist på en "riktig" tidning!

    Har du nån kompis som behöver en krönikör/"BTmurvel" eller liknande så hojta till!

  • Jennifer E

    Nä, ofta fantiserar man ju om sådant man egentligen ej vill/vågar göra i verkligheten. Jag kan fantisera om tjejer men vet ej om det är ngt jag verkligen skull evilja göra när det kom till kritan...

  • Jennifer E

    Charlize, du verkar ju ha stenkoll!

    Jag vill ej ha en trekant med min sambo + kille och heller ej min sambo + en tjej till men däremot så kan jag i mina mer "dirty" stunder fantisera om enbart mig själv och en tjej...

    Kanske skulle det vara spännande att testa två killar men jag tror ej att jag varken vågar eller vill.

    Nä, trekanter avstår jag från, säger som Monn, dildon får vara med oss ibland men ingen annan!

    Swinging...ja, kanske men det vill inte min sambo så det går inte! Däremot så har vi gjort det samtidigt med några andra i samma rum men det var på fyllan och flera år sen. Helt ok men inget jag direkt fantiserar om nu.

  • Jennifer E

    Nä, det är väl inte äckligt. Kan tänka mig en massa saker man kan göra i sängen som är äckligare...

    Det verkar som det är männen som är fega i dessa förhållanden Men den här tråden lockar kanske inte direkt till sig oblyga tjejer förståss...

    Vore kul om ngn kille skrev ett inlägg! Anyone?

  • Jennifer E

    Emma; jag tänder inte alls på tjejer i "vanliga livet" och har aldrig gjort. Har aldrig varit och lär aldrig bli kär i en tjej tror jag iaf.

    Däremot så kan jag fantisera om sex med en tjej rätt ofta. Jag kan även ha sex med/fantisera om män jag ej är kär i så för mig är kärlek inte ett krav för bra sex. Men naturligtvis har jag hellre sex med män jag är kär i, nuförtiden alltså endast med min underbare sambo!

    Jag tror att jag också är extremt hetero men lite nyfiken! Vet dock ej om jag skulle vilja ha sex med en tjej på riktigt eller om det ska få stanna i fantasin.

  • Jennifer E

    Charlize, undrar också som Amelia! Och så undrar jag om du träffar/ngn gång har träffat en tjej själv?

    Stackars dig, du blir ju frågebombad! Filåt! Men du verkar vara rätt person att fråga.

  • Jennifer E

    Jennie, vilka är de då? De du vill förverkliga alltså? Du behöver såklart ej svara!

Svar på tråden Fantasier?