• emipon

    Kristianstadstrakten?

    Är det bara jag? Finns det någon mer i området hade det varit jättekul att träffas!
    Vi ska inte gifta oss förrän nästa år, men jag tycker ändå att det vore jättekul!

  • Svar på tråden Kristianstadstrakten?
  • emipon

    Kul!
    Bäckaskog är ju superfint!

  • emipon

    MayaPiraya:
    Nja, vigseln blir nog i Vånga kyrka, vi bor mellan Vånga och Arkelstorp, men sedan vet vi inte var festen blir. Till sonens dop hyrde vi församlingshemmet i Vånga, och det funkade bra, men det hade varit kul med nåt lite festligare. Funderar på att titta på A-storps bygdegård. Bäckaskog hade varit fantastiskt kul, men ligger utanför vår budget, tyvärr. När är det dags för er?

    Marie_80:
    Då har vi nog kommit ungefär lika långt i planerandet. Var ska ni vara någonstans?
    Har du tittat ut någon klänning än?

    Om ni vill får ni gärna höra av er, båda två! Kunde vara kul att prata med någon som inte får "inte-nu-igen-minen" så fort man börjar prata bröllop. Jag finns på adress voffse@email.com om ni vill. (Kollar dock inte av mailen jätteofta...)

  • emipon

    Picknick i parken låter underbart, tål att funderas på. Det är ju ett tag kvar, så inga planer är spikade ännu...
    Hej på er HelleBelle och Ejla! Kul att vi är några stycken härifrån, jag trodde nästan att jag var ensam. Hör gärna av er om ni vill, ni hittar min adress en bit upp.

  • emipon

    Ja, Ivö är ju absolut ingen dum idé heller. Är man dessutom ute i god tid kan man ju hyra stugorna på campingen till ev övernattande gäster med. Ivögården har nog med rum, har jag för mig. Frågan är bara var på ön man skulle kunna vara utan att halva bygden kommer på besök?

  • emipon

    Nja, man måste bara ringa när man ska till Ivö, och det räcker om man meddelar en minut innan avgång från Ivö, sedan är den på plats i Barum 5 min senare. Från ön räcker det att man kör ner till färjeläget och inväntar nästa avgång. Dagtid (från ca 6 på morgonen till midnatt, tror jag) går den var 20:e minut, och nattetid en gång i timmen.

  • emipon

    Jomenvisst, Jenny!
    Vad sägs om nu till helgen, om folk har tid? En trevlig fika inne i stan någonstans, t ex på lördag? Det kanske är kort varsel, men mig skulle det passa utmärkt eftersom jag är sambofri (han tävlar) och jag har lovat kidsen att de ska få hälsa på mormor och morfar.
    Vad sägs?

Svar på tråden Kristianstadstrakten?