• Lachique

    Hur tänker dem?!

    Och så ringer han igen, nu på Valborgsmässoafton. En månad senast.
    Nu vill han träffa mig. Men han gjorde mig så osäker och tyckte jag borde jobba och ej plugga när vi umgicks för tre år sedan så jag tänker be honom att aldrig mer ringa mig. Det finns bättre män än honom.

  • Lachique

    Han är inte ens värd att vara vän med. Han sade till mig att jag betyder mycket för honom. Rent bullshit. Han har ju flcikvän oxå har han sagt. Men ej förlovad, ej gift, ej heller har han barn. Jag frågade..

  • Lachique

    Mitt ex sade att han ringer mig i veckan och om jag inte vill träffa honom så vill han gärna tala i telefonen iallafall. Han var en kille som jag var stormförtjust i och han var mkt snäll. Jag har sparat en underbar ljusstake i form av ett hjärta med en diamant i som jag fick av honom.
    Men ändå var/är han en kille som inte riktigt visar sina känslor så bra tycker jag. Vet ej om jag bör träffa honom. Jag har ju min stolthet och har lust att säga en massa argument till varför jag inte bör träffa honom. Samtidigt kanske detta är sista chansen jag får att träffa honom.
    Jag vet, det låter som om jag låter det ske på hans villkor och det vill jag inte..

  • Lachique

    Jag vet för han river upp det som jag en gång i tiden försökte läka...mitt hjärta..

  • Lachique

    Han har inte ringt än iallafall men sade i fredags då han ringde att han skulle höra av sig nu i veckan om det går bra.
    Saken är den att jag inte vet vad jag ska säga. jag vet inte om jag vill träffa honom. Han är en mkt bra och rejäl kille men det kommer kännas så nervöst och konstigt..

  • Lachique

    Tack mrs. för ditt kloka svar.
    Jag tänker bara tillbaka då han gav mig fina julklappar och så och så var han faktiskt rejäl och snäll men det bästa är nog ändå att "förtränga" och glömma honom så jag kan inte vara kompis med honom ens.
    Det är ju det som han vill sade han. Vara kompis,bekant. Men vad skulle det vara bra för...

  • Lachique

    Smart, dock vet jag inte vem hon är..

  • Lachique

    Ellte, jag förstår ditt resonemang och jag har bestämt mig för att lägga locket på helt, dvs. be honom dra åt skogen.

Svar på tråden Hur tänker dem?!