• snuzan

    Ensam i stora Malmö, eller..?

    Jag läste ju om din hippa dagen efter....:) Det lär jättemysigt. Hoppas man själv oxå får ngt sånt, så man inte utsätts för förnedring...... Men jag har en storasyster som förhoppningsvis kommer att stoppa alla förnedrande förslag:)

  • snuzan

    Så dött det är på den här tråden då!!!! Vad pysslar ni med Malmöbrudar... Hur går det med planeringen???;)

  • snuzan

    Sorry tjejer.... vad trist att höra... Mattas...det kan inte vara så att han fått lite "kalla fötter". .... Hur länge har ni varit tillsammans??? Har det hänt något i förhållandet????
    Jag och min m2b pratade om förlovning och vigsel innan vi förlovade oss. Vi visste var vi stod i frågan. Min m2b hade sagt att han tyckte inte det skulle ta mer än ett år mellan förlovning och vigsel. Detta höll jag med om. Så den dagen han friade visste vi att vi skulle gifta oss i augusti detta året. Nu är jag om min m2b 30 resp 32 år och det är kanske skillnad på var i livet man befinner sig. Men Mattas....prata med din kille/sambo/pojkvän (vet inte vad man säger;) ) Han måste ju förstå att du undrar varför om ni en gång bestämt att ni ska gifta er...
    Håller tummarna för dig/er.
    Min m2b håller på att bli knäpp på mig emellanåt... Han tycker att det enda jag pratar om är bröllop. Och kanske det är så, men jag har mycket i mina tankar:);)
    Nä nu är det dax att gå på föräldrarföreningsmöte på dagis:)
    Lycka till och kram

  • snuzan

    Förstår att du är besviken över bröllopet... Men som jag förstod det så har ni inte förlovat er iheller?!?! Eller??? Om allt känns så rätt så kan du kanske ge hnm ett år till innan ni gifter er.... Det är lätt att sitta här vid datorn och vara klok när det inte är en själv det gäller.... Hoppas allt ordnar sig för er..... Kramar

  • snuzan

    Är övertygad om att det kommer att ordna sig för alla och en var... Men det är ganska skönt att ha ett ställe att skriva av sig på....;)

  • snuzan

    Ja det där med pengar.... Jag pluggade hela förra året så vi hade det inte så där super fett här hemma. Sen efter frieriet i augusti så var det bara att börja spara till bröllopet...Vilket innebar att vi blev ännu fattigare... Det där med bröllop kan vara tufft för ett förhållande oavsett hur stor kärleken är:) Men nu är vi snart där... Bara man försöker sätta upp realistiska mål....;)

  • snuzan

    En ny BT-träff är jag med på. Om folk verkligen kommer;) ´Det är så taskigt att stå där aom en fjåne och vänta:):):);)

  • snuzan

    Det e lugnt Mattas.... Det var bara det att innan man åkte till Möllan gick tankarna lite i de banorna... Tänk om det inte kommer ngn;) Men ngn kom ju så ensam var man inte:) Men det hade varit roligt om man var fler.... Jaja det blir väl fler nästa gång;)

  • snuzan

    Hej alla glada!!!
    Jag hade hellre sett att det blev den 12:e... Har presis opererat mitt öga så jag måste ta det lugnt ett tag. Gränden....det är ju inte direkt ett fika ställe...och inget "lugnt" ställe heller. Visst är det mysigt och så....
    Det där med att känna igen varandra... Sist när vi skulle träffas på möllan var jag lite fundersam över det. Tycker också man kan ha ngt som är igenkännande. En keps är kanske till att ta i;););) Men ngt kännetecken hade varit bra...:)

  • snuzan

    Här är ju dött så det förslår på denna sidan nuförtiden....:) Hur går det för er????

Svar på tråden Ensam i stora Malmö, eller..?