• tossing

    BT-träff i Sthlm den 7 juni!

    Jag följer gärna med på träffen den 7:e. Det ska bli kul att träffa er andra. Åker bort över pingst men är hemma igen den 2/6, får kolla då om planerna ändrats eller så.

  • tossing

    Nu är jag tillbaks efter några dagars semester. Jag har spikat den 7:e i min almanacka, så jag blir väl den tredje på listan. Hoppas att vi blir många som kommer. Jag kommer inte att ha min blivande med, han är bortrest då.

  • tossing

    Tack för i måndags KKB och shalimar. Det var trevligt att träffa er och hoppas att det blir fler träffar framöver. Vi får försöka få med oss några fler också nästa gång.
    Jag ska också köpa läppstiftet som du tippsade om shalimar, kul att få lite tips.

  • tossing

    Lycka till på lördag Jumalo. Du får gärna komma på vår nästa träff och ge oss andra brudar en massa tips. Vi har inte bokat något nytt datum men som shalimar skrev så får vi flagga här på BT innan.
    Det låter väldigt kul med en smink- eller pysselkväll.

  • tossing

    Här planeras det för fullt och jag som inte varit här på några dagar, får nog skärpa mig.
    Jag vet inte om jag kan på torsdag, min blivande kommer hem då från att ha varit på Kanarieöarna i två veckor. Troligtvis kommer jag att befinna mig på Arlanda kl 17, om någon annan kan hämta dem så kommer jag gärna. Jag ringer eller SMS:ar på torsdag om jag kommer eller inte.
    Om jag inte kommer så lova att ni äter tårta för mig också.

Svar på tråden BT-träff i Sthlm den 7 juni!