Inlägg från: Midvintertös |Visa alla inlägg
  • Midvintertös

    Vi från Sthlm som gifter oss i aug 2005

    Går det bra med januari 2005?

  • Midvintertös

    Jag tycker jag e tidig. Men man måste väl vara det om man ska få det man vill ha, under sommarmånaderna.

  • Midvintertös

    Sommarbrud: Kollade du upp Lida? Vad tog dom per person?

    Paaula: Vad blev det för ställe du bokade?

  • Midvintertös

    *skrattar*
    Sommarbrud: Det gör inget..

  • Midvintertös

    Sommarbrud: Okej, trodde att de hade kuverten på hemsidan. Då är det nog bäst du ringer och frågar för jag vet att de har eftersom det är ett av ställena vi har bokat.

    Paulaa: Så du leter fortfarande? Vad hade ni tänkt er?

  • Midvintertös

    Förlovad: Har du en specille kyrka i tanken? Får du inte boka ett år i förväg?

  • Midvintertös

    Hu, läskigt. Har de öppet den 1:a? Det kommer säkert gå vägen.

  • Midvintertös

    Förlovad: om jag inte är för närvös ska jag hålla tummarna för dig den 3:e

    Paulaa: Ja det är klart. Men det verkar som man måste vara ute 1 år i förväg om man gifter sig sommar tid i sthlm-området. När du hittat rätt kommer du att känna det.

  • Midvintertös

    Förlovad: Ja den 8:e jan-05. Kyrkan är bokad och klar. Vi har två ställen bokade för festen. Har inte riktigt bestämt oss en.

  • Midvintertös

    Förlovad: Ja det gör de. Det är Hågelby Herrgård och Lida värdshus. Ja den ena talar ju för sig själv, Lida är mer myskänsla. Stor öppen spis i "matsalen", lägre till tak och själva värdshuset ligger lite avsides. Hm jag vet inte... Herrgård lite lyxigare, Värdshus mysigt med brasa mitt i vintern.

  • Midvintertös

    Ja det lutar åt det mysiga inima faktiskt. I kyrkan kommer det vara mörkt med massor av levande ljus. (den kyrkan har massor med amplar) Så det skulle bli lite mer "samma" om vi tog den med brasan. De är oxå lite billigare alltid ett plus, sedan tror jag nog att det skulle bli mindre stelt.

  • Midvintertös

    Förlovad:
    Ja billigt är bra.

    Måndag den 5/7-04 kl 17:00-17:30 ska vi träffas några tjejor från BT, Utanför ljunggrens papper i Gamla Stan. Köpmangatan 3. Ta en penna eller hårspänne bakom örat om kom med.

  • Midvintertös

    Dom har helt enkelt inte fattat att om man ska gifta sig på sommaren i Sthlm måste man boka mins ett år innan. Många tjejer här som vill ha festen på ett visst ställe, har ringt dit och det är redan bokat. Nä stå på er så ni får som ni vill ha det.

  • Midvintertös

    Maya k: Ja det får du göra... kör med hårdhandskarna.

  • Midvintertös

    lillsmurf/jeppson: Låter jätte mysigt med båtfärd, vad går det på? Skulle oxå vilja ha det.

    Jeppson: Oj vad mycket du har klart. När är det dags?? Jag har inte ens gjort hälften. Jag ska oxå samma färgtema som dig, men mer åt det blå hållet istället för lila. Jag är tokig i blått, kommer t om ha det i min klänning. Jätte fin bukett du har hittat, var fann du den? Jag har tänkt mig något liknade men inte hittat något jag gillat.

  • Midvintertös

    Jeppson: Vilken fin klänning, verkligen jätte fin. Var har du hittat den någonstans? 13/8-05 oj då är du ute i god tid, men som man här märkt sedan man började "hänga" här så ska man ju vara det om man ska få det man vill ha. 6000:- för båt färd, det var inte så farligt ändå, trodde det skulle vara mycket dyrare. Du har planerat bra mycket längre en mig och jag har ett halvår kvar.

    Jag kommer få min klänning uppsydd, min m2b´s kusin är sömerska så hon ska sy min. Den kommer vara lite lik din med tub upptill. Klänningen kommer vara kritvit med öppning fram i öppningen kommer undertyget vara blå/grått. Jätte snyggt tyg. Samma blå/gråa tyg kommer mina tärnor ha samt min m2b och hans marsalker kommer ha plastrongen i samma tyg. Min två tjej kusiner kommer sjunga i kyrkan och min blivandes tjejkusiner kommer ena vara toastmaster och den andra brudnäbb, deras klänningar kommer gå i silvergrått, detta tyg kommer killarna ha i västarna.

    I tisdags var jag inne och handlade pappret till inbjudningarna, blåa band som jag kommer att vira runt framsidan. Kommer sätta fast banden med sigill, silverfärgade med vår försa bokstav i våra namn. Enkelt men jag hoppas att det blir snyggt, funderar på att sy fast några pärlor oxå. Sedan har jag beställe hur och make up, fotograf är oxå bokad.
    Jag har nog hunnit endel iaf

    Vi är inte heller några frack människor och har haft det jätte svårt för att komma på vad vi ska sätta för kod. Nu har vi bestämt oss för: Mörk kostym/klänning.

  • Midvintertös

    Lillsmurf: Jag har provat några sådan klänningar och kommer oxå att ha en axelbandslös. De jag har provat har suttit ordentligt utan någon risk att åka ner. Sedan till formen: En person med mindre överkropp/byst passar faktiskt bäst i axelbandslös, byste blir markerande och ser större ut.

  • Midvintertös

    Jeppson: Vilken tur att den fanns här med. Den är verkligen jätte fin.
    Jag är rädd för att klänningen mest finns i huvudet. Vi var och provad ut modeller och tygerna som är otroligt vakra. Jag lovar att så fort den börjar att ta form så ska kameran fram.
    Torselett, är det någon form av korsett?

Svar på tråden Vi från Sthlm som gifter oss i aug 2005