• lillsmurf

    Vi från Sthlm som gifter oss i aug 2005

    Vi gifter oss den 19 augusti 2005..

  • lillsmurf

    Det där med -1 års dag var ju lite kul.. tack för tipset..

  • lillsmurf

    Hej igen alla augusti 2005 brudar, vart gifter ni er, vart kommer ni att hålla festen, hur långt har ni kommit i planeringen, vore intressant att höra hur det går för er.

  • lillsmurf

    Vi skall ha bröllopsfesten på Ängby Slott, vi kommer att fixa all mat själv, egen personal och egna kockar. Vi hade först tänkt att ha bröllopet en lördag men då Ängby Slott var fullbokat varenda lördag, ändrade vi dagen för vigseln till en fredag, vilket inte spelade oss någon roll. Gifter oss gör vi i Hedvig Eleonora på Östermalmstorg, gästerna kommer att åka båt från stadshuskajen ut till Ängbybadet. Buss till slottet därifrån (ca 1-1,5 km). Så långt har vi kommit i planerandet, det känns skönt att ha kyrka och festlokal ordnat, det andra kan man ta efter hand ju närmare man kommer.

  • lillsmurf

    Paulaa, vi har bokat den 19 augusti 2005, hade först tänkt den 20 augusti. Men det har ju inte så stor betydelse då vi inte hade bestämt oss för den 20 augusti av någon speciell anledning.

    Vad har du tänkt för mat? Catering kan ju vara ett billigt alternativ, beroende på om ni har buffé eller inte, om inte måste man tänka på serveringspersonal om man inte har en massa i bekantskapskretsen som kan tänka sig att servera m.m. Vi ska ha gratis dryck till maten, efter det dryck till självkostnadspris. Vi har väldig flyt med matbiten då min blivande har restaurang, så vi kan fixa matbiten själva.

  • lillsmurf

    Paulaa: Javisst är det inte klokt igentligen att man skall behöva vara ute i så god tid, jag trodde att vi var ute i JÄTTEGOD tid men insåg när vi började ringa runt att så var ju inte fallet. Men man får fixa och trixa så löser det mesta sig, det kan ju vara bra och lägga upp en budget så har man lite koll, så kan man lägga undan lite varje månad eller betala av vartsom. Jag hoppas ni hittar nåt riktigt bra när ni väl bestämmer er!

  • lillsmurf

    Chopper, vi skall ut och träffa margareta nån dag här framöver och prata lite, ut till ängby har vi tänkt att ta båt, till Ängby badet, där väntar en buss som kör gästerna till Ängby slott. Vilket datum har ni bokat i augusti? Vi gifter oss den 19 augusti 2005.

  • lillsmurf

    Paulaa, vad blev det till slut? Jätte nyfiken!

  • lillsmurf

    Paulaa, japp ängby slott den 19 aug 2005. Har ni bestämt er för kyrka?

Svar på tråden Vi från Sthlm som gifter oss i aug 2005