Inlägg från: § Cicki § |Visa alla inlägg
  • § Cicki §

    Vi från Sthlm som gifter oss i aug 2005

    Hej!
    Här kommer ytterligare en augustibrud, jag hoppas att det är ok att jag hoppar in så sent på er tråd Jag hängde på någon av trådarna tidigare (fast som "flisan"), fast nu när jag är tillbaka från semestern igen tänkte jag återuppta bröllopsplanneringen.

    Vi gifter oss 20 aug 05 på Ängby, jag såg att Lillsmurf gifter sig dagen innan! Kul!
    Vi (jag ) har inte kommit så långt ännu i planneringen, jag har kollat en massa på klänningar men inte provat nåt. Budget är något ansträngd också så det gäller ju att "vända lite på slantarna"

    Jag kastar in en fråga på en gång!
    Lillsmurf: Har ni börjat titta på catering ännu till Änby?!

  • § Cicki §

    Den där gubben efter flisan skulle inte va där...

  • § Cicki §

    Hej lillsmurf;

    Ingen aning ännu, det lutar åt att ha buffé och då ta catering. Vet ännu inte från vilka dock... Kommer era vänner att laga maten på Ängby? Vi har bara varit där en gång och tittat och då fick vi inte se köket, så jag vet inte riktigt hur det ser ut?!

  • § Cicki §

    Lillsmurf:

    Jag håller med! Lokalen är verkligen supermysig och personlig!
    Tack för tipset om matlagningen och kök och så, vi får fortsätta klura lite på det...

    Jag såg att ni plannerar att åka båt till Ängby, det låter verkligen härligt!!! Jag vill också

    Vi har tänkt att även gifta oss på Änby Slott, vi vill båda gifta oss borgerligt och tycker det är praktiskt att kunna vara inne om det blir dåligt väder (fast det får det inte bli Vi var inne ett tag på Statshuset, men vi vill att cermonin ska vara längre än de minutrar man får där!

    Vi tänkte ge oss ut till Ängby igen till hösten och titta lite mer noga på lokalerna så att man kan börja fundera på dekorationer och annat kul pussel.

    Hur långt har ni kommit i planneringen?

  • § Cicki §

    Lillsmurf:

    hi hi! Jag gillade idén med att ta korten innan, du har ju helt rätt i att både jag och min blivande antagligen kommer att se lite mosiga ut efter... Vi har funderat på att åka iväg och fota oss före hos en fotograf och sedan låta en fotointresserad vän ta kort under själva vigseln. Vi funderar på att anlita Joe Sundelin, han har fått goda recensioner här...

    Självklart håller jag er underrättade!
    Kul att höra att ni ändå kommit en sån bra bit på väg. Blir så nyfiken att jag måste fråga: har ni frågat tärnorna/marskalkarna också? Vi har utsett en massa folk till detta som ännu inte vet nåt

    Det ska bli så otroligt roligt att prova klänningar! Min plan är att ge mig ut i höst på rean på jakt, jag kommer antagligen att hitta en massa klänningar som inte är rea, men ändå...

    Hur många kommer ni att bli? Vi har räknat på runt 45-50 pers.

  • § Cicki §

    Lillsmurf:

    Kul att ni ska ha flera tärnor och marskalkar, det lutar åt att vi har tre tärnor och två marskalkar. (om de svarar ja vill säga Jag lovade mina systrar för ett par år sedan att de skulle få vara tärnor på mitt bröllop, hade då ingen aning om att den dan skulle komma så relativt snart då! Min bästa väninna vill jag också ska vara tärna.

    Ang fotografer så ringde jag Joe Sundelin idag för att kolla lite priser med honom. Han var jättetrevlig och vi beslöt oss för att åka dit och titta lite på hans bilder i aug Han hade svårt att säga vad det skulle kosta, men det lät som att det var från 4000:- och uppåt beroende på hur många bilder osv... Jag tycker nog att det kan vara värt det trots att vi inte har en jättebudget?!

    Ang. att berätta: Nej, eller jo... Familjen vet, men inga vänner ännu och jag nästan spricker och är på väg att försäga mig gång på gång Vi har inte bestämt ännu när det är dags att släppa "bomben" vi tänkte först att det skulle ske nåt halvår innan, fast nu funderar vi på att säga det redan i höst hihi!

    Såg i någon av de tidigare trådarna att du skulle ut till Ängby och träffa Margareta?! Hur gick det?! *nyfiken*

  • § Cicki §

    Hej igen lillsmurf!
    Kul att höra att ert besök hos Margaretha gick så bra! Hon verkar ha bra koll på alla/allt!

    Tiden för vigseln har vi inte funderat på ännu, men jag tror jag vill vigas runt 15.00. Hur gör ni? Du har säkert redan sagt det, men jag har för kort minne

    Joe S finns i branchregistret, han verkar vara uppskattad, fast ingen jag kände till innan jag började leta fotograf...

    Hänger du med på pappersjakt på tisdag förresten?!

Svar på tråden Vi från Sthlm som gifter oss i aug 2005