• lillsmurf

    Vi från Sthlm som gifter oss i aug 2005

    Chopper, Det är min blivande som ska fixa med det där, men antagligen kommer vi hyra av strömma, eller chartra eller vad man nu kallar det! Visst är det sjukt att man måste vara ute i så god tid. Har ni varit ute och snackat med Margareta?

  • lillsmurf

    Chopper: Vi skall antagligen träffa henne på måndag eller tisdag nästa vecka. Jag återkommer med rapport Jag har också bara hört bra om henne. Det är min blivande som har haft telefonkontakt med henne, å han säger att hon verkar jättetrevlig..

  • lillsmurf

    Jeppson, vi blir ca 55-60 personer, det där med båt kom nog från mig, pratade med chopper om det örutf, vi ska åka båt till ängbybadet, där en buss hämtar upp och kör en kilometer eller två, så slipper de åka buss ända från stan, så kan vi bjuda på skumpa under båtfärden!

  • lillsmurf

    Inte mer än Ängby Slott, kyrkan Hedvig Eleonora östermalmstorg, båt till Ängbybadet den 19 augusti 2005! Spånar lite på färgtema, mat och dryck och sånt, tycker att det är jättesvårt att hitta något i klänning-väg som jag verkligen gillar, eller som jag vet skulle sitta bra på mig. Vad har du för planer?

  • lillsmurf

    Midvintertös: Vet inte med båtfärden, det är min blivande som har fixat, men lovar att kolla upp det och återkomma.

    Jeppson: Visst var det 13/8 2005 eller var det 2004? Kunde inte se klänningen, tyvärr, men tärnklänningarna var verkligen fina, gillar stilen, vi har funderat på ett färgtema med vitt, champagne, grönt och silver eller ev guld. Tack för tipset om brudkällan, jag har nästan kännt lite ångest över att gå till en butik, då jag säkert lätt kommer att känna mig tvingad att köpa nåt i den affär jag provat om jag har stått och provat i 2-3 timmar, hihi, ibland är jag nog lite omständig när det kommer till att prova kläder.

    Det låter verkligen jättefint det där med att "sy" inbjudningskorten, måste prova, kanske stjäl din idé!

    Min blivande kommer ialla fall att bära frockcoat, vilket var min idé tycker att det är såååå snyggt, vi har kommit överens om mörk kostym på gästerna då vi först hade tänkt ha frackbröllop men insåg att de flesta antagligen skulle behöva hyra frack. Nästan alla har ju iaf en mörk kostym hängandes, frack innebär ju också lite upptill och mycket nedtill på damerna vilket alla kanske inte heller har hängandes hemma i garderoben.

    Jag tycker inte alls du är galen själv tycker jag det är så himla kul att planera, vilket min blivande också tycker, tack gode gud för det! Iofs tror han att jag har blivit besatt av bröllopstorget och alla trådar och diskussioner! Han sa att om han vaknar på natten och jag inte ligger brevid så vet han vart han skall leta! VID DATORN!!

  • lillsmurf

    Jeppsson:
    Klänningen var verkligen otroligt vacker, är det svårt att få den att sitta snyggt med tanke på att den är axelbandslös, jag skulle verkligen vilja ha en liknande överdel, men är orolig att jag skulle bli "tvärplatt" så att säga, eller att jag inte kommer att fylla ut tillräckligt, eller att den ramlar ner, sitter de tajt åt, kan man ha korsett under? Vad har du under?

  • lillsmurf

    § Cicki §

    Som tur är har min m2b restaurang så vi fixar all mat själva med hjälp av kompisar som skall kocka åt oss. Vad har ni för planer?

  • lillsmurf

    § Cicki §

    All mat förbereds någon annanstans, det sista fixas på ängby slott, vi har varit där och kollat, där fanns kyl, frys, spis, ugn, ismaskin, m.m. Men det är ju inget restaurangkök, så maten bör nog tillagas någon annanstans. Men det funkar alldeles utmärkt till att fixa det som inte går att förbereda dagen innan så att säga. Det är verkligen en otroligt fin lokal Ängby Slott. Gillar stentrappan upp och Stora salen, samt de andra små rummen runt omkring.

    Gifter ni er ute på Ängby Slott? Eller skall ni bara ha festen där ute, vi gifter oss i stan i kyrkan.

  • lillsmurf

    § Cicki §

    Idag blev vi klara med en "test" bordsplaceringen, blev riktigt bra faktiskt, (medveten om att den kommer att ändras ett antal gånger ) Jag har skrivit i tråden tidigare lite om våra planer, kolla några sidor bakåt. Vi har i alla fall bokat kyrka, lokal, utsett tärnor, marskalkar och brudnäbbar, vi vet vilket färgtema, maten har vi också klar, sen har vi inte kommit så mycket längre, men jag måste erkänna att det är så otroligt kul att planera. Jag är lite orolig bara för när jag sitter och lyssnar på eventuella sololåtar till kyrkan så bölar jag, hemma i soffan, undrar hur jag hanterar det i kyrkan, kommer antagligen att se ut som en svullen gris i ansikten när allt är över, vilket har fått mig att inse att korten antagligen måste tas innan vigseln. Håll oss underrättade med hur det går i er planering.

    Själv är jag så otroligt glad då min m2b är jätte engagerad, det är faktiskt han som har fixat med kyrka, festlokal, båt, meny m.m. Jag sitter bara här och sprudlar med ideér medans han verkställer!!

  • lillsmurf

    § Cicki §

    Vi har frågat två av tärnorna och en av marskalkarna, vi vill ha tre tärnor och tre marskalkar, inte för att det skulle bli jämt antal utan det bara blev så när vi tänkte igenom vilka vi ville ha!

    Vi kommer att bli 61 personer totalt, men klart om någon inte kommer så blir det ju färre, vi har nog tänkt på ett liknande upplägg när det gäller fotograferingen, anlita en fotograf innan för riktigt schyssta bilder på oss till en pärm, och sen kolla med några av våra kompisar som gillar/är bra på att fota att fota under hela dagen.

    Det skall verkligen bli toppenkul att få prova klänning, men jag måste nog vänta till Januari åtminstone, jag är en sån där som går upp 10 kilo ena halvåret och går ner 10 det andra, inte för att jag bantar eller nåt, men ibland får jag såna infall och börjar träna och lever hälsosamt, ibland sitter jag bara hemma och äter chips å godis, dricker läsk och kollar video, hihihihi, men jag har alltid sagt att man skall göra det man känner för Det skulle ju inte vara kul och köpa en klänning nu för att det sedan visar sig att den är alldeles för liten eller alldeles för stor, *ler*!!

    Fråga, har ni berättat för någon överhuvudtaget, om inte när har ni tänkt att berätta? Vi hade tänkt att hålla det hemligt ett tag men det gick inte när alla började fråga och var nyfikna osv.. Klart alla vet inte, bara föräldrar och närmsta vännerna än så länge...

  • lillsmurf

    Vi var och träffade Margareta i måndags, jättetrevlig och verkar väldigt seriös. Jag tror inte att det kommer att bli några problem alls, det verkar som om hon verkligen tycker att det är jättekul och arrangera bröllop, fester m.m. Fick ett väldigt bra intryck av henne! Hur dags har ni funderat på att viga er på Ängby?

    Joe Sundelin? Nån man borde känna till?!?!

  • lillsmurf

    När och vart? Jag jobbar fram till 15:30?

Svar på tråden Vi från Sthlm som gifter oss i aug 2005