• Nessie

    vestibulit av p-piller?

    Ingen vet nog säkert, men det verkar mycket troligt att t.ex. p-piller kan vara en stor bov i dramat (förtunnade slemhinnor p.g.a av hormonerna)
    Boten vet man inte heller säkert. Verkar som om det är väldigt individuellt. Många smörjer med olika oljor och salvor, provar dieter, töjövningar och avslappningsövningar, akupunktur, operation, zinktabletter och andra tillskott av olika vitaminer och mineraler, klä sig luftigt, låta bli att ha samlag, inte behandla svamp med pevaryl o likn. Och dem allra flesta slutar såklart med p-piller. Det tar olika lång tid för olika personer, och det kan va svårt att hitta den metod som passar för en själv.

    Och tro mig, det är för djävligt! Har haft det i 1 år nu, men kom inte på vad det var förrän i våras. Slutade med hormoner i juli.

  • Nessie

    Hejsan!
    Slutade med p-medel i juli, så det har inte hunnit bli så stor skillnad än. Lite, lite bättre är det kanske. Dock verkar det som om jag denna gång har en normallång mens för första gången på 2 år! Jippie!!
    Smörjer nu underlivet med Ovesterin (Östrogenkräm) varje kväll för att bygga upp slemhinnorna igen. Får se hur det fungerar. Men jag räknar med att det kommer ta tid innan jag är frisk igen.
    Nästa gång vi provar ha samlag kommer vi använda kondom. Och om jag sen blir så bra att vi kan ha ett aktivt sexliv igen funderar jag nog på kopparspiral även om det för mig tidigare varit uteslutet.

    Bra sida för oss drabbade wwww.vestibulit.com

  • Nessie

    Ovesterin finns att köpa receptfritt på apoteket

  • Nessie

    Paty
    för mig spelar det ingen roll om han kommer i mig eller ej, nuförtiden kommer han inte ens in i mig för att det gör så ont. hur det var i början vet jag inte

Svar på tråden vestibulit av p-piller?