• Malisen

    bt träff göteborg

    Hej alla blivade Göteborgsbrudar!

    Jag föreslår BT-träff Lördagen den 23/10 klockan 12.00 på Café Bönor & Bagels, Linnegatan 48. Det finns flera bröllopsbutiker i Linne om man skulle få inspiration....

    Vad tycker ni?? Om ni har ett bättre förslag, på datum/tid/plats så kläm fram med det

  • Svar på tråden bt träff göteborg
  • Malisen

    Så kul att så många kan och vill komma!
    Jag är precis som Martins Pingla jättenyfiken på alla blivade brudar..så jag får väl börja med att presentera mig själv Heter Malin är 31 år och gifter mig den 4/6-05. Kyrka och festlokal är bokat och klart men nåt mer har vi inte fått gjort än! Håller som bäst på att titta på inbjudningskort och imorgon skall jag och min bästa vän titta på klänning...det känns Iiiiihhhhh ungefär Ser verkligen fram mot att träffa er, skulle vara kul att höra hur långt ni har kommit i fixandet..hänger klänningarna i garderoben?!

  • brud-05

    Malisen:
    vi har bokat kyrka och nästan festlokal. Fotograf är bokad, och ja- klänningen hänger i garderoben sedan i lördags!

    Jenny

  • StinaJ

    Malisen:
    Vi har inte bokat lokal och kyrka men lokalen är så gott som säker att vi får. Klänningen är dock inköpt men är nu hos min sambos kusin för uppläggning. Hans kläder är nästan färdiga saknas plastrong och skjorta. Tiara-klart, slöja-klart, strumpor-klart. Hans mamma är frisör och hudvårdsterapeut så skönheten är ordnad. Sitter nu och funderar på inbjudningskorten. ör väl skicka dem i mars eller så eftersom vi gifter oss 9/7 -05.
    Kram Stina

  • Kosterbrud

    Himla kul att det blir så många! Ska verkligen bli roligt att träffa alla.
    Jag presenterade mig lite kort tidigare, men kan berätta lite mer..

    Heter Petra är 31 år. Gifter mig i Strömstad (Kosteröarna) den 6/8-05. Kyrka och festlokal är bokad. Håller som bäst på att leta fotograf som vill fota i Strömstad. Har varit ute och provat klänningar och fastnat för en Maggie Sottero, men jag har inte vågat slå till än Tänkte nog invänta vårens kollektion också.

    Vi ses! KRAM

  • FROGGY1

    Jag vill inte vara sämre utan vill också presentera mej;) Cecilia heter jag och är 30 år. Vi gifter oss den 3 september nästa år och har hittills bokat kyrkan!! Som ni andra ser jag fram emot att träffa alla er !! Ska bli jättekul. Ligger ni inne på bröllopskalendern ?I helgen ska vi ordna med festlokal och sen väntar kanske lite paus innan det är dax för det roliga-Klänningen ;)...Ringen är också nåt som jag snart vill titta på..tänkte nämligen låta göra en ring av ett väldigt kännt märke;)....Vi syns 23/10!Kram mej

  • martins pingla

    Det ska bli JÄTTEKUL att träffa er alla!
    Har precis suttit och plockat lite med vår budget, planering, gästlista mm...vill att det inte ska va så långt kvar.

    Jag har inte provat någon klänning än, men vet nog på ett ungefär vad jag vill ha. Kyrka, festlokal, catering, bröllopsnatt är bokat. Ska börja kika efter fotograf snart tänkte vi.
    Mina skor (älskar skor)*fnissar* är inköpta för längesen...jag kunde inte hålla mig.
    Vi handlade även väldigt billiga vaser på IKEA för 1 krona förra helgen som man typ kan ställa en gerbera i eller nåt.

    Kram på er
    /Jossan

  • Dallandra

    Hej!

    Jag kommer gärna oxå den 23/10! :)

    Ska väl presentera mig själv lite, heter Agneta och är 30 år. Gifter mig den 6/8 2005 i Kungälvstrakten. Både lokal och kyrka är bokad! Ska börja kolla på klänning snart, ska bli riktigt kul :)

  • FROGGY1

    då är vi uppe på 10 st ! snart får vi boka bord...;)

  • Anna gbg

    Hej
    Anna här. Är 28 år. Gifter mig med Marcus den 13/8. Kyrka bokad, fotograf bokad, festlokal bokad (på håret - blev blåsta av Alex som han heter och igår när jag ringde för att få det bekräftat så fanns vi inte med - en riktig rysare som löste sig. Hela historien får ni som vill höra när vi träffas:)Klänning beställd, gästlistan (nästan)färdig, utseendet på inbjudningskorten färdiga, festprogrammen färdiga... vet inte om det är något mera...
    Det ska bli så kul att träffas!
    Kram så länge

  • Lindilus

    Hejsan alla!

    Vad roligt att vi är 10 st nu
    En liten presentation av mig: Linda heter jag, är 24 år och gifter mig 13/8-05. Bor i Göteborg, men ska gifta mig lite söder om Göteborg..Kyrka, lokal och frisör är bokade. Idag ska vi träffa tjejen som ska fixa med maten så man kan nästa säga att det är fixat oxå..

    Ska bli skojigt att träffa alla

Svar på tråden bt träff göteborg