• majlis

    ** Är du för eller emot abort?**

    Jag är oxå för abort.
    Som det sägs här att man skall kunna välja bort något som man varken kan, vill eller har möjlighet att ta hand om... det är en valfrihet vi har här i Sverige.Visst skall man absolut inte använda sig detta som preventivmedel. Men allvarligt talat hur många kvinnor går flera veckor med ett foster som utvecklats till ett litet barn och går och gör abort utan att må dåligt och av ren fri vilja. Inte många....Det är en väldigt jobbig procedur både psykiskt och fysiskt. Men de som tar dagen efter piller...so what det lilla som hunnit hända under den eller de dagarna är inte mycket och det kallar jag inte mord.
    Tänk på dessa våldtagna kvinnor, de som får beskedet att barnet är gravt handikappat, de tonåringar som är väldigt unga och inte skulle klara av att ta hand om ett barn. Varför skall människan vara så egoistisk??+ Vi måste ju även tänka på hur följderna blir för dom barn som föds till en värld där föräldrna egentligen hade velat göra abort...Tänk för gudskull på dessa barn...
    För att tillägga har jag två underbara barn själv och har aldrig gjort abort men skulle inte tveka om jag blev våldtagen eller om barnet var gravt handikappad.(och alla ni som kommer att reagera på att jag skulle ta bort ett handikappat barn så menar jag ett barn som är så gravt handikappat att barnet själv aldrig velat bli född till denna värld)

  • majlis

    Loka:
    Håller fullständigt med dig!

Svar på tråden ** Är du för eller emot abort?**