• EmmaPemma

    Egenheter hos din prtner

    Ojojoj .

    Liksom cyperpets karl så är min väldigt nogrann med att redogöra vad han har använt för ingredienser när han har lagat mat (vilket inte händer speciellt ofta). Det kan jag störa mig lite på eftersom jag själv lagar mat nästan varje dag och bara genom att smaka hans mat kan bedöma vad han har haft i. Oftast tycker jag bara att det är gulligt att han redogör, men ibland (när jag är på elakt humör) blir jag bara irriterad och förekommer honom genom att snabbt smaka och själv rabbla allt .

    Sedan så har han en sida som jag tror att jag tycker väldigt mycket om (samtidigt som den är så j*kla irriterande). Min sambo är överdrivet snäll nästan hela tiden. Det stör jag mig ibland på. MEN, han kan vara riktigt överlägsen och nästan lite halvt elak ibland. När han är så i största allmänhet mot andra så tycker jag att det är lite "tändande" (eftersom det annars kan vara lite mesigt med en allt för snäll kille). Men när det är mig han verkligen är överlägsen och mästrande mot kan jag bli så j*kla arg att jag inte vet vad jag skall göra. Komplicerat det här, men det är väl balansen som gör att det är så himla bra... .

  • EmmaPemma

    Frances:
    jag är som din partner. Jag följer med min sambo på toa för att prata och diskutera (behöver jag säga att han blir rätt irriterad ibland ).

  • EmmaPemma

    Antonia:
    det låter på pricken som om vi skulle ha samma partner - hmmm *skumt*.

    Din beskrivning av din karl är identisk av hur jag skulle kunna beskriva min

Svar på tråden Egenheter hos din prtner