• Stjärna

    Egenheter hos din prtner

    Oj oj oj. Jag skulle kunna skriva här i all evighet, känns det som nu när jag läst vad ni andra skriver, men jag ska försöka hålla det någorlunda kort.

    Hos min karl irriterar jag mig på...
    * han kan vara extremt tafsig, vad jag än gör och var vi än är. Sitter vi på ett fik med vänner(särskilt när dessa är singlar) händer det att jag tillslut plockar bort händerna och ger honom en blick. Istället för att acceptera det vill han börja diskutera varför jag gjorde så där och då. Grrr!!
    * Han går runt hemma och berättar om allt som måste göras och hur fult/smutsigt saker är, samt att han ska minsann göra något åt det för "så hemskt kan vi inte ha det" Nu, två år senare är t.ex. väggen fortfarande inte målad eller tavlan upphängd.
    * Han är den mest tankspridda jag vet. Och när han tappat bort något och behöver det varvar han upp sig själv till orimliga höjder och kommer till mig med panik och ber om hjälp. I början av vårt förhållande krävde han hjälp och blev sur om jag inte hade tid, men nu har han bättrat sig.
    * Vi har helt olika smak när det gäller inredning. Varje liten pryl är en diskussion och en byteshandel innan den kommer in i huset. Så irriterande när man hittat just den perfekta prylen och han säger nej. Annars ganska charmigt!
    * han går på toa på natten och glömmer spola... inte så roligt när man själv kommer dit och hela badrummet luktar kiss kl 7 på morgonen...

    Förutom dessa irriterande drag är han:
    snäll, generös, tålmodig, ej långsint, rolig, full av energi, omtänksam, busig, romantisk, kärleksfull, händig och snygg.

Svar på tråden Egenheter hos din prtner