• Tessan05

    Träff i Linköping

    Hej!
    Som några av er kanske redan vet är jag rätt ny här. Har tjuvkikat lite i den här tråden och undrar om jag får haka på era träffar. Vi har ju dessvärre inte kommit så långt i vårt planerande, men vi hoppas på bröllope senast i höst. När ska ni andra gifta er?

  • Tessan05

    Marfa: Tack! :) Datum är inte helt bestämt än, eftersom vi är lite sent ute har vi börjat i änden att leta lokal först. Just nu lutar det åt Mjellerumsgården, väntar på offert. Väntar i och för sig på mailsvar från ytterligare 5 ställen :)

    Någon här som har erfarenhet från Mjellerumsgården?

  • Tessan05

    na76: aha... så det var du som hade bokat den helgen :) Har sett bilderna på nätet (supermysigt) i övrigt vet jag inget alls. Hon jag pratade med var trevlig men svarade snabbt att hon skulle sända över prisidéer till mig. Så jag fick inte veta så mycket. Vet inte ens hur många som får plats! Prisidéerna kom inte idag... så imorgon borde de komma. Så, jag återkommer igen då :)

    tess05: Kul att ha en som kommit ungefär lika långt/kort... Hehe... tror folk kommer bland ihop oss, med tanke på "namn". Har du hunnit kolla klänning och allt sånt?

    Får man fråga hur gamla ni andra är?? Själv é jag 24.

  • Tessan05

    na76: idag fick jag lite menyer. Dock fanns det inga buffér med. Annars stämde det ganska bra med det du redan skrivit. Börjar dock få lite kalla fötter beträffande Mjellerumsgården... enbart att vara där och få mat och vin till maten kommer att gå på 30 000:- Vet inte riktigt om vår ekonomi klarar av det. Så, vi funderar på att åka ut och kolla på Rystad folketshus istället. Måste erkänna att det är inte det lättaste att planera bröllop :)

  • Tessan05

    na76: Vi har räknat en hel del på det nu. Mjellerumsgården verkar så himla mysig, men vi kommer definitivt bli minst 60 stycken... Vi funderade ett tag på att bjuda färre och det var då vi kom fram till att vi oavsett blir minst 60, då är alla barn strukna och vi har räknat med att en del inte kommer. Så, finns möjlighet att vi kanske bli 80. Så, det é nog kört med Mjellerumsgården. Kul att du nämnde Blåmesen, vi har kollat in dem oxå och sitter och väntar svar via e-post. Kanske borde ringa istället, vi mailade nämligen redan i helgen. Vi har varit på julsittningar där, är ju inte lika mysigt som Mjellerum... men det funkar :) Man sparar ju in en del på att få ta med egen sprit.

    januari brud: Min spontana tanke är att du kanske kan kolla med någon ur Linneakören (den kvinliga studentkören) Hoppas det löser sig!

  • Tessan05

    Sorry, gled visst ifrån ämnet lite mer för varje inlägg, lätt att hamna utanför ämnet. Skuttar över till den andra tråden och svarar där istället :)

  • Tessan05

    Jag hänger gärna på, tror att jag kan den 13/2 kl. 14. /Tess

  • Tessan05

    Jag tycker också att Linds är att föredra framför Steves. I alla fall om vi bara ska fika.

    T.Karlsson: så ska du inte känna. Klart att du vågar komma. Jag har heller aldrig varit med, så alla är nya för mig med. Men, jag tycker dte verkar superbra att ha några att diskutera med och få hjälp och tips från. Jag har inte heller kommit så långt i mitt planerande.

  • Tessan05

    En liten fråga, våra blivande makar lämnas hemma, eller hur går det till? :)

  • Tessan05

    Calice: hehe... tror inte han é så sugen på att följa med om inga andra killar är med. Så jag kommer själv, säkrast så :)

Svar på tråden Träff i Linköping