• Tean

    "lite stryk får dom tåla"

    Jag håller med helt och fullt i varenda ord du skrivit! Liza Marklunds dokumentär kommer verkligen inte en sekund för tidigt, det är otroligt viktigt att väcka debatt.
    Jag vet inte konkret vad man kan göra förutom att göra_alla_uppmärksamma på det. Fortsätta diskussionen på jobbet/plugget och med alla sina vänner. Djungeltelegrafen, liksom. Ju fler som vet vad det handlar om, ju bättre.

  • Tean

    Vad bra! Jag kan mycket väl tänka mig att bidra med både det ena och det andra. Som du säger, det gäller oss alla. Ska kolla adressen du skrev.

  • Tean

    Guldfisken, kanon! Då kan du lobba från lite närmre håll. Specialiståklagare, kan man bli har jag hört -kanske vore något?

  • Tean

    _Självklart_är det lika viktigt att debattera och försöka stoppa misshandeln av män. Jag vet att även så´n skit pågår, men förmodligen i mindre omfattning (därmed _inte_sagt inte lika viktigt).

    Viktigt också att belysa att inte alla män slår kvinnor. Jag vet massor av män som är förbannade på män som slår för att många människor sedan drar alla män över en kam.

  • Tean

    Heja, Maria Magdalena! Precis vad jag tycker: sprid ordet! Gör folk uppmärksamma och ventilera med alla vi känner.

Svar på tråden "lite stryk får dom tåla"