• K.C

    Sexuella Avvikelser/Fantasier?

    jag fattar bara inte varför så många killar liksom blir glada för att tjejen kan "ställa upp" på det! sex är en smaksak och det vissa gillar gillar inte andra etc. Men det är ju trots allt många tjejer som inte ens vill testa och jag vet att det är en stor press för dem att ha en kille som tjatar om att de ska ställa upp.. Man ska ju bara göra det man själv vill och därför är det nog viktigt att förfrågningar ställs lite smidigt...

    tycker alla killar som insisterar på an*ls*x borde testa att få samma "behandling" själva... det vore ju rättvist..

  • K.C

    åh! jag pratade mer allmänt... det är ju ofta tjejer ställer upp på saker för att tillfredställa - mer sällan gör männen det. Tror inte det är bra för nån att ställa upp på det sättet. Man glömmer det ofta.

    Om man oroar sig för att göra det och har testat men det gjorde ont etc så tycker jag personligen inte att man ska tvinga sig att testa igen. Man kan inte tända på allt. Som att äta blodpudding - hatar man det och det ger en kväljningar och utslag ska man skita i att äta just det. Skitdålig liknelse, men ni hajar...

  • K.C

    premiär för mig i så fall! men jag ska faktiskt precis logga ur och krypa till sängs. tidigt för mig... Nästa gång: gärna! sov gott alla ni!

  • K.C

    jag har en annan syn. fattar absolut grejen med att bli upptäkta och så, men är det ingen som tänekr på att folk aknske inte VILL SE andra ha sex? vi var ute på vårpicknick och skulle käka vår medhavda lunch vid ett par ruiner - väldigt turistigt.. då ligger det två stycken och kn*ar där. Kändes helt sjukt ofräscht och klumpig och jag kunde inte vända med cyklen och var tvungen att åka förbi dem när de gökade. Aspinsamt för alla.

  • K.C

    Håller med dig, LAGUNA... tvättstugan borde man ju få vara ifred i. Men det känns ju asknäppt mitt på en öppen yta vid nån slags turiststråk; man vet inte hur man ska reagera när man måste gå förbi dem och man märker att de blir besvärade och uuuuh!!! inte chockad, som du säger, men generad..

  • Meddelande borttaget
  • K.C

    he he.. testade och det var som ni sa - fastnade... jösses!

Svar på tråden Sexuella Avvikelser/Fantasier?