• Laguna

    Sexuella Avvikelser/Fantasier?

    Ketronya:

    Jag tycker det är jättebra att man kan "diskutera" såna här grejor!! Som du skriver så är det väl inget man gåt runt och frågar alla man känner... Ibland vill man vara anonym, lättare att prata med folk man inte känner i vissa såna här frågor tycker jag....

    Vi har det lite blandat... Ibland mjukare och ibland lite mer "hårt". Beror på vilket humör man är på .
    Tyvärr är jag fortfarande lite lite blyg när det gäller sex... (Vi har varit ihop snart 2 år). Alltså inte så att jag skäms för något alls utan mer kanske hade velat gör mer "udda" grejor, snacka lite mer sexigt och sånt. Men det kommer nog snart...

  • Laguna

    Men prova igen... Man är ju nyfiken

  • Laguna

    Ketronya och miramir:

    Det är precis det jag menar! Jag vill oxå våga!!!

  • Laguna

    Miramir:

    Jag är 28 (snart 29) han 23 (nyss fyllda).

    Jag hade ett 10-årigt förhållande innan jag blev tillsammans med min nuvarande.
    Så jag har bara haft sex med 2 personer. Med min gamla så kunde jag släppa loss hur jag ville (skönt, men samtidigt var det inga jättegrejor..).

    Jag och min nuvarande har haft sex i bilen, handbojer i duschen mm... Men när det kommer till att "öppna munnen" kommer spärren fram...
    Tror det är för att jag är rädd för "att göra bort mig", låta löjlig istället för sexig... Han är själv istort sett helt tyst (stönar lite... men det är allt). HAn har haft fler sexpartners än mig ska tilläggas... men mkt yngre än mig (se hans ålder).

    Vi kan skoja om att jag ska gå runt och "leka" städdam med rafsset och så spinna vidare på det... Men jag vågar inte och han låter oxå det sluta vid prat.
    Så vi är nog lika blyga... Men det känns som det börjar bli mer och mer avslappnat. Men som sagt jag är nog rädd att låta löjlig.... istället för sexig.

    Har du några tips ?

  • Laguna

    Lukaz:

    Inga direkta tips när det gäller ana-sex... Det säga ju att man ska ha kondom på (fast det har faktiskt inte vi haft...).

    Det ända jag kan säga är att det är jätteskönt !

    Lycka till!

  • Meddelande borttaget
  • Laguna

    Mitt inlägg gick inte igenom.. Jag provar igen

    Så kul att jag oxå kan ge lite tips .

    Svårt att beskriva hur känslan är annorlunda... Mer intensivt på något vis. Och om kli--to-ris och "det andra hålet" blir stimulerar samtidigt är det helt sjukt skönt! Tror det är för att det är lite "förbjudet"... Man kvider lite extra .
    Jag hade det ganska ofta med mitt ex. Och har haft det ett par gånger med min nuvarande.

    Prova!!

  • Laguna

    Börja lite nätt bara... Känn er för

Svar på tråden Sexuella Avvikelser/Fantasier?