• Popcorn

    BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!

    Fika? Ja men visst! Jag är ledig till den 10 januari så jag har mycket tid över . Det är bara att föreslå ett datum så får vi se när andra kan. Själv kan jag ju nästan jämt så jag lämnar till någon annan att föreslå en dag.

  • Popcorn

    Som sagt - för mig funkar det hela dagen/kvällen.

  • Popcorn

    Malin; Det brukar inte vara något problem med att hitta varandra, men du kan självklart få en beskrivning av mig också. Jag är 29 år, 168 cm, blond, har ganska långt hår (till skulderbladen ungefär) och kommer att ha en lång mörkbrun täckjacka och en svart skinnhandväska. Om jag har uppsatt hår så använder jag en sådan där vanlig svart hårklämma.
    Kul att ses!

  • Popcorn

    Tänkte bara säga att jag har sett de senaste inläggen, men jag kan inte i kväll . En kompis fyller år och därför ska hela kompisgänget ut och äta.
    Jag hakar på nästa gång i stället.

  • Popcorn

    Lillsmurf: Hej igen! Jag har pratat om MS-klänningar någon gång tror jag, och jag har också varit på Princessa och provat ett par stycken. Jag kan inte lova att jag har full koll på Stockholms alla butiker, men jag tror att jag vid det här laget har besökt de flesta och ingenstans har jag sett MS-klänningar. Vill du verkligen prova så är det nog därför enklast att åka till Södertälje. Efter en snabb koll på MS's hemsida så vet jag nu också att i Stockholmstrakten är det bara Princessa och U Design (i Rimbo, på väg mot Norrtälje) som är återförsäljare.

  • Popcorn

    Jag hänger gärna med på en fika och det spelar för mig ingen roll om det blir onsdagen eller torsdagen.

  • Popcorn

    Okey, dags för en sammanfattning av nästa träff kanske - den nu på onsdag den 12 januari .
    Om jag har kollat rätt är det följande som ska komma (om inget dyker upp - en del vet inte säkert).

    Fröken W
    lillsmurf
    Rydén
    Bridezilla
    Antonia
    Malin F
    Skrutthumlan
    brud 05
    Mad
    Popcorn

    När det gäller tiden verkar det vara kl. 18.00 som gäller tror jag. Plats? Rökfritt men var?

  • Popcorn

    Skutthumlan: Malin och jag satt och funderade lite över vilken låt du kunde ha menat som var så pampig, och faktum är att vi pratade just om musiken från 1492 (filmen alltså!) som jag visste att Vangelis hade gjort musiken till. Jag vet inte på rak arm exakt vilket stycke du tänker på, men ska kolla det när jag kommer hem! Jag ska också sätta igång och kolla lite på det andra du bad mig om, den lugna versionen .

  • Popcorn

    Skruttis: När jag sa att jag inte kan läsa noter menade jag att jag inte kan ta ett klassiskt stycke och spela rakt av efter noterna... Även om jag spelar huvudsakligen utifrån känsla, minne och ackord så är ju noterna basen så skicka över det du har så ska jag testa lite!

    Såg just själv att den finns på notpoolen... För alltid har jag noterna till redan så de behöver du inte köpa om du nu inte redan har hunnit göra det!

  • Popcorn

    Bridezilla: Du pratade lite om underkjol i går och nu såg jag att det finns en med tre ringar till salu här på Köp & Sälj. Kolla under underkläder så hittar du den.

Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!