• Fröken W

    BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!

    Jaha då är äntligen dags att ta börja bröllopsplanera igen, efter lite juluppehåll!

    Hoppas ni har haft det bra! Såg att ni hunnit med en fika också! Bestämde ni något nytt datum?

  • Fröken W

    Jag har haft tok-mycket att göra på jobbet sen jag kom tillbaka efter jul, så jag missade helt fikan igår, suck.

    Vad sägs om nästa vecka? Jag kan alla dagar utom tisdag och fredag.

  • Fröken W

    Onsdag funkar fin-fint för mig, vad kul att träffa er igen!

    Jag ska försöka ta med lite grejer den här gången, har ju slarvat med det tidigare! Har fått ihop några exempel på inbjudningar och så har jag äntligen börjat samla allt material i en pärm. Ta med er det ni har också!

  • Fröken W

    18-tiden låter bra, och gärna rökfritt för mig också!

  • Fröken W

    Hej på er
    Vet inte om ni hinner se det här heller, men eventuellt kan inte jag komma ikväll. Har gränslöst mycket att göra på jobbet, så det kan bli en sen kväll här. Om inte annat så dyker jag upp så fort jag kan.

  • Fröken W

    Ja, suck, jag håller verkligen med Rydén, så mycket man missar när man inte kommer till träffarna! Vill verkligen vara med nästa gång!

  • Fröken W

    Hjälp vad mycket som hinner hända här om man inte är inne på några dagar... såg att en ny träff är bokad. Om det är tors den 27 så kan jag KANSKE. Jag hade egentligen planerat att gå till Bernzons, som har "brud för en kväll", med tips och trix för brudbukett, blomsterdekorationer mm mm. Så jag får se.... Skruttis, får jag hålla det lite öppet tills vidare...?

  • Fröken W

    Jasså det är fullt på Bernzons på torsdag? Och jag som hade tänkt gå förbi idag och boka in mig... Men det är ju egentligen toppenbra, för då kan jag också hänga med till Skrutt!!!!!! Om jag får förstås...?!

  • Fröken W

    Skrutt, vad kul det ska bli! Jag har inte träffat er på jättelänge känns det som!

    Skulle du inte kunna skriva upp några ingridienser till salladen eller annat som vi behöver ha med oss, så kan man väl "anmäla" sig till det man vill ta med, så att inte alla köper samma sak?! (Vän av ordning vill gärna ha lite koll...)

  • Fröken W

    Jag kan bidra med färskost till brödet. Hoppas alla (de flesta) gillar det!

    Skrutthumlan - Pajer
    Fröker W - Färskost
    Sep brud - Bröd
    Malin F
    Emlu
    Brud05
    Antonia
    Lillsmurf
    Popcorn
    Karenina72 -sallad, tomater, paprika
    Bridezilla - nåt gott till fika kanske?

  • Fröken W

    Hjälp vilken tid gäller ikväll? Kom just på att jag inte har koll på det. Det står säkert tidigare i tråden, men jag orkar inte leta....

    Vad kul det ska bli att ses!

  • Fröken W

    Det e klart jag kommer!! Har så mycket på jobbet bara, så jag hinner knappt vara inne här.

  • Fröken W

    Hej alla
    Tack för senast, skrutt! Vad fint ni bor och vad kul det var att träffa all igen!

    Antonia, jag håller med, man blir verkligen sugen på att planera efter såna här tillställningar! Hoppas man får ÄNNU mer inspiration imorgon på mässan!

    Popcorn, jag kom just på att jag skulle maila dig. Det kommer strax!

  • Fröken W

    Jag har egentligen lite svårt båda dagarna, men det är möjligt att jag kan styra om i almanackan. Jag håller det öppet tills vidare...

  • Fröken W

    Ja hjälp vad länge ni orkar vara uppe... Men jag är å andra sidan ganska morgonpigg istället!

    Skrutthumlan, måste fråga var jag hittar den superduperfina korsetten (eller torsoletten? jag vet faktiskt inte skillnaden har jag insett) som du har i din planeringsbok??? Vet du om den finns att köpa/prova i någon butik i Sthlm?

  • Fröken W

    MalinF - vi har aldrig träffats tror jag, men hur som helst, LYCKA TILL med bröllopet. Är det nervöst?! Du måste visa bilder sen och berätta ALLT!!!

  • Fröken W

    Jag (vi) kommer också att hoppa över den här mässan, det får räcka med den förra, plus att vi har så himla mycket annat att pyssla med för tillfället.

    Har ni bestämt någon ny träff? (jag orkar inte kolla bakåt....) Som ni säkert märkte (?!) så hann jag inte dyka upp till träffen (träffarna?) i förra veckan. Men jag hoppas att jag kan nästa!

  • Fröken W

    Hjälp vad länge sen jag var inne här... har haft så himla mycket att göra på sista tiden. Det är fortfarande mycket, men jag hoppas att jag kan vara med på någon träff framöver...

    Har ni satt något nytt datum?

    Jag var förresten på Bernzons blommor i torsdags på "brud för en kväll". Men blev faktiskt väldigt besviken! Det kändes mest som marknadsföring för Bernzons mer än tips och tricks i största allmänhet. Trist!

Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!