• lillsmurf

    BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!

    Hej tjejer! Så det är här ni håller till.

    Har varit jättedålig den senaste veckan, men börjar känna mig ganska bra då jag käkat pencilin i nästan en vecka nu. Så typiskt när man är ledig och allt så ska man behöva ligga hemma och vara sjuk. Men men, hur går det för er andra? Något nytt på planeringsfronten. Själv har jag faktiskt varit och besökt kyrkan vi ska gifta oss i för första gången, wow den är jättefin..

    Tänkte ge mig ut på fredag (för första gången) å börja kika på lite klänningar. Jag vill hemskt gärna prova några modeller av Maggie Sottero, visst var det någon som sa till mig på en BT-träff att de hade Maggie Sottero på Prinsessa i Södertälje, men vet någon om det finns i stan oxå?

    Börjar inte jobba förrän måndagen den 10 jan så nu ska jag och min blivande bara lata oss och njuta av livet och av varandra.

    Ser fram emot en ny BT-träff snart!

    Ha det bra tjejer!!

  • lillsmurf

    Tack popcorn, det får bli ett besök i Södertälje, dock inte på fredag, får bli ett senare tillfälle, men det finns ju massor av annat att prova ändå..

    Tänkte kika in på bröllopskällan, bröllopsbutiken, Lillys... hmm har jag glömt någon annan butik värt ett besök i Stockholms innerstad??

  • lillsmurf

    Jag är för en fika antingen ons den 12 eller tor den 13!?

  • lillsmurf

    Känner mig lite nervös idag, imorgon hade jag tänkt (för allra första gången) besöka bröllopsbutiker för att ev prova någon klänning eller två!! Hua!! Älsklingen och mamma skall följa med som smakråd! Han får dock inte veta vad jag bestämmer mig för, men det känns jätteviktigt för mig att veta på ett ungefär vad för typ av klänning han gillar!

    Ni som har varit och provat, knallar man bara in och säger Hej, jag skulle vilja prova lite klänningar! Vi har tänkt att ta det på dagen så jag bryr mig inte om att tidsboka, kan de inte så kan de inte!

  • lillsmurf

    Ska vi köra på onsdagen då, vid 17-18 tiden nån gång????

  • lillsmurf

    Ska vi säga vid 18 tiden på onsdag då?

    MalinF - kan inte du välja ut något ställe, jag har ingen koll på helt rökfria ställen då jag röker själv, (har aldrig tänkt på om det är helt rökfritt) du har nog bäst koll när det gäller det misstänker jag.

    Ha det bra tjejer, ser fram emot onsdag!!

  • lillsmurf

    Skrutthumlan - Låter bra! Du menar den på Hamngatan va? Mitt emot NK!

  • lillsmurf

    Hej tjejer! Vet inte om ni hinner se det här innan träffen ikväll, men i vilket fall som helst så kan jag inte följa med ikväll vilket känns tråkigt, men älsklingen har blivit sjuk där hemma och jag känner att jag vill hem till honom så fort jag slutar jobbet!

  • lillsmurf

    Jag kan nästa vecka men bara torsdag! Jag har missat de sista träffarna, så jag viiiiiiill verkligen följa med denna gång! Så om ingen har något emot att vi tar det på torsdagen så skulle jag bli jätte jätte glad!!

  • lillsmurf

    MalinF - Gud vad härligt och samtidigt pirrigt det måste kännas att det är så kort tid kvar! Jag längtar så! Idag är det exakt 7 månader tills vi gifter oss!

Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!