• shalimar

    BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!

    Vi kommer att skicka med ett infoblad med inbjudan.

    Dessutom vill jag säga att jag gärna kommer på *minst* en träff nästa vecka... säg bara när och var!!!!

  • shalimar

    Min klänning - oooo ja, den, slöjan och underkjolen är beställda från USA sedan länge och HAR KOMMIT!!! Dock inte till mig utan till min m2b's kompis som bor i Chicago och ska skicka paketet vidare till oss (eller ta med den om han kommer till Sverige inom kort...) Så jag går verkligen i väntans tider ;)

    I övrigt så är vi snart klara med inbjudningskorten (PUST!!!) och de ska skickas ut så att de kommer fram den 14/2 - på ettårsdagen av vår förlovning. Vi har bokat lokal (länge sedan) kyrka (ett tag sedan), fotograf samt utsett och fått ja från toastmaster och toastmadame. Min ring, tiara, tärnklänningarna, caketoppern och en bunt andra saker är inhandlade. Kvar är underkläder, skor och hans kläder... Dessutom söker vi efter ett band till festen samt solist till kyrkan. Frisör och florist är också kvar, samt allt fix med övriga trycksaker mm (men vi måste ju veta vilka som kommer innan vi kan beställa graverade glas, göra vigsel- och festprogram osv...)

    Så det känns att det börjar dra ihop sig...

    Hoppas vi ses nästa vecka!

  • shalimar

    Jag kan inte den 8:e, men vart och vilken tid har vi sagt för den 9/2???

  • shalimar

    Vart hamnar vi den 9:e? Sätt upp mig som ett "kanske" på listan!

  • shalimar

    Ja, lycka till Malin!!

    Men nu till en annan fråga: vilket Fridays ska vi till? Det i Kungsan eller det på Birger Jarlsgatan?

  • shalimar

    vi hade tänkt att ta oss dit... tid är inte spikat, men inte kl 10.00 iallafall. Vi soooooover gärna länge på lördagar nämligen! ;)

  • shalimar

    Vi hade också en jättefantastisk dag igår (började med mousserande vin kl.00.05, innan vi gick och lade oss...)

    Vi har ändrat oss och kommer att åka till mässan på fredag, eftersom vi måste iväg och fixa bilen på lördagen. Någon annan som ska dit på fredag?

  • shalimar

    Jag blev också nyfiken på Drottningen av Sabas festmarsch! Vi har funderat på att ha Arrival of the Queen of Sheba (Händel) som ingångsmarsch, så därför blev jag genast intresserad av hur Alfvéns Saba-marsch kan låta. Alfvén har ju skrivit mycket vacker musik...

    Om du har den som mp3-fil så är det bara att skicka den i ett mail, annars går det att konvertera till en mindre fil (mp3 eller någon annan ljudfil som tar mindre plats), är dock inte så haj på hur man gör. Men om du kan komma på något sätt så maila den gärna till mig!!

    shalimar@bredband.net

  • shalimar

    Ja, pengar är ett gissel, både om man har dem och om man inte har dem. I synnerhet om man inte har dem. Vår budget har vi slängt i soporna för länge sen... ingen idé att gräma sig över hur mycket extra allt kostar i slutändan. Men gruck ändå!

  • shalimar

    FÖRRESTEN, hur gick det för dig på castingen idag, Antonia???? Jag är nyfiken så det förslår!

Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!