Inlägg från: Princessan05 |Visa alla inlägg
  • Princessan05

    BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!

    Halloj tjejer.

    Har precis varit inne för första gången på denna sida och ser att ni ska träffas för att snacka bröllop. Undrar om man är välkommen?Det vore kul att snacka lite eftersom jag inte har någon att tala med, det är fortfarande hemligt för släkt och vänner, och jag håller på att explodera vill prata med någon anna än min blivande.
    /Brud i Augusti

  • Princessan05

    Halloj.

    Va kul jag kommer gärna med den 30e men jag kommer att ha en liten bebis med mig eftersom jag ammar, hoppas att det inte är några hinder han är så snäll och tyst. Var ska vi träffas och vilken tid?

    Jag kommer att gifta mig den 27 i Tyresö men det är inte några av våra vänner som vet om det ännu. Men höll på att skratta ihjäl mig inombord då jag träffade på 2 andra par som vi umgås med som kommer att gifta sig i samma kyrka på samma dag helt otroligt !!!!! Och dom vet ännu inte om att vi kommer att gifta oss på samma dag. Vilket innebär 2 par mindre på vårt bröllop vilket är lite synd för vi hade velat ha med dom på festen och dom räknar med oss, så lite tokigt är det men men sånt e livet.

    Tack Lillsmurf och Antonia för att ni välkomnade mig.

  • Princessan05

    Såg att jag bara skrivit 27 och ni är ju inte tanke läsare så 27/8 är det hi hi.

  • Princessan05

    Tack alla ni som välkomnat mig!

    Ser verkligen fram emot att ses den 30:e, känns bra att jag kan ta med mig min lilla skrutt också.

    Är det någon av er som är med här som kommer från Tyresö?

Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!