• Emilia

    BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!

    Trodde ni alla hade gott underjorden efter jul... såg denna tråd först nu!

    Jag åker till London (!!!) den 5/1 och kommer hem igen snet den 9/1. Så pojken min och jag ska försöka hitta på något mysigt den 4/1 (för han får stanna hemma med katterna).

    Vill så gärna träffa er alla igen... men när?! Har fullt upp med kattungarna nu, veterinärtider hit och dit och sedan jobbar jag typ dygnet om... eller i alla fall nästan varje natt (lite extrapass med tanke på alla skadade från sydostasien )...

    Nån kanske har tid att komma förbi mig någon eftermiddag/kväll?

    God fortsättning...
    *kram*//Emilia

  • Emilia

    Här är man borta några dagar och så "tvingas" man läsa tre sidor när man kommer tillbaka! :)

    Vill gärna hänga med på onsdag kl.18 (tror dock ej att det funkar)! Ska bara kolla med sambon först... har ju varit bortrest några dagar (åkte 5/1) och sedan idag går vi om varandra (han åker vid 6, jag kommer hem 8, jag åker vid 19, han kommer hem vid 20) så vi hinner ej ses förens onsdag eftermiddag då m2b kommer hem vid 15.

    Allt är stiltje när det gäller planeringen. Tappat suget och vet ej vad jag ska ta tag i. Köpte en tidning i London som jag hoppas ska ge lite insperation, men ha rinte ens läst den ännu! :(

    *kram*/Emilia

  • Emilia

    När kan nästa träff tänkas bli av? Behöver komma bort från allt i vardagen och få bröllop på hjärnan igen!!

    //Emilia

  • Emilia

    Skrutthumlan - hade du en länk till dieten? Vet en som eventuellt skulle vara intresserad.

    //Emilia

  • Emilia

    MalinF - Så kul... späckatt program låter det som, med bara trevligheter!

    //Emilia

  • Emilia

    Jag kan alla dagar utom torsdagar 8då jag tränar gymnaster)... om vi ses inne i stan kan jag ju alltid åka direkt ifrån fikat till jobbet om det är en sådan dag!

    Börjat få igång planerandet igen + har suttit ner och pratat igenom planering m.m. med mina föräldrar för första gången riktigt ordentligt och prickat av saker m.m. så mamma ska hjälpa mig kolla lite saker! Sååå skönt. Sedan på söndag ska vi göra samma sak men med svärföräldrarna... pirrigt.

    Vi har fixat solist + musiker till kyrkan. Lokalen är helt bokad. Menyn börjar arta sig.

    Vi ska försöka komma iväg och känna och titta på papper till injudan och köpa in lite för att testa hur vi vill ha det... kanske någon som så småningom kan tänka sig sälja vidare eller låna ut embossning mallar och så? Är ju så vackert och läckert... vi ska göra alla inbjudningar, menyer, festprogram m.m. själva nu har vi beslutat.

    Härligt spännande... men lite halv segt ändå. :-/

    /Emilia

  • Emilia

    Peon - Välkommen! Här är alla som gifter sig i Stockholm eller utanför stockholm, eller längst ned i Sverige osv. välkomna. Bara man har någon anknytning till Stockholm kan man nog få ett bra utbyte i denna tråd tror jag.
    Så när ska ni gifta er? Och var?

    Lillsmurf.... tror du missuppfattade det jag skrev, eller så skrev jag det otydligt.
    Jag kan aldrig på torsdagar då jag tränar gymnaster mellan kl.17-20 och sedan de nätter jag jobbar börjar jag vid kl.21. Så tyvärr kan jag med andra ord inte ikväll. Men alla andra dagar i veckan kan jag på eftermiddagar och kvällar fram till ca kl.20.

    Hoppas ni får det trevligt och att vi kanske kan matcha in någon måndag om någon vecka att fika/gå ut och äta på.

    /Emilia

  • Emilia

    En sak till... vad kommer era håruppsättningar + sminkningar kosta ni som får "proffs"hjälp??

    Har fåt pris på 1900:- för båda av en makeupartist som jag fått kontakt med. Hon fixar även håruppsättningar för brud och fest.

    //Emilia

  • Emilia

    Ang. smink har jag faktiskt några alternativ Ska kolla med friösrer också...

    Bl.a. Emma Nors tyckte jag lät bra... sedan två olika tejer härifrån BT som är sminköser/makeupartister som jag kollat lite priser och så med. Vi får se hur det blir. Men slutsumman (smink + hår) hamnar någon stanns mellan 1500-2000 kronor vad jag hittat hitintills... alla tar sig till bruden/frisören.

    Tårtår då? Priser/bit eller liknande? Tips på bra konditorier/tårtbagare.

    Kollar allt möjligt nu för full som ni kanske märker... men har precis fått alla kattungarna tingade så fått en extra energikick någon stanns ifrån + att jobbar hela helgen - så då hinne rjag inget!

    Skrutthumlan - blir nog lite försent då jag i så fall skulle behöva åka hem, duscha och byta om innan.... dessutom jobbar jag visst på torsdag. Men tack ändå, hade varit jätte kul! Hoppas man kanske får komma förbi någon annan gång kanske.

    //Emilia

  • Emilia

    Välkomna ni nya nyfikna blivande fruar. Kul att det fylls på med nya ansikten... snart börjar ju dessutom några av oss närma sig den stora dagen, inte många dagar, veckor, månader kvar för vissa!

    apelsina - får man fråga om du är från Täby eller hur det kommer sig att ni valde den vackra kyrkan.
    Maila mig gärna på brudenemilia@ hotmail.com om du inte vill avslöja allt här... själv försöker jag t.ex. hålla det mesta hemligt inför släkten m.m!

    /Emilia

Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!