• lillsmurf

    BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!

    tack - det ska bli jätteskönt! Ska försöka sova nån timme eller två snart, men man fastnar ju som vanligt på BT alldeles för länge jämt!

  • lillsmurf

    emilia - absolut! Vi hörs om en vecka igen, hur ska jag klara mig utan BT en hel vecka, det undrar jag!!!!

  • lillsmurf

    Ni kommer att tycka att jag är hemsk nu, men vi ska ha med oss datorn, så vem vet jag kanske tittar in en sväng på semestern!! Kram på er alla!!

  • lillsmurf

    Hej alla! Tillbaka igen från semestern! Har varit toppenskönt! Det låter som om ni har fått en hel del gjort, själv har vi legat på latsidan, men det blir väl till att ta tag i saker och ting med en gång, ska försöka göra klart våra inbjudningar snart så vi kan få iväg dem i slutet på mars eller början på april! Måste fixa bil också till bröllopsdagen! Känns som lite mycket nu, mycket på jobbet, mycket privat osv.... jag kommer nog inte att komma på någon träff den 11 då vi ska ha middag på lördagen och det är en hel del att förbereda för det. Jag har iofs inte kunnat utläsa i tråden att det är något bestämt för den 11 mars?????

  • lillsmurf

    Jag köpte min på Lillys i Stockholm (Karlbergsvägen) vet inte om du sett den i verkligheten, men den är i vilket fall som helst otroligt vacker och sitter verkligen jättesnyggt på!

  • lillsmurf

    Emilia - jag är hemskt ledsen för din skull!

  • lillsmurf

    Oj det var inte meningen att det skulle vara en glad gubbe där!

  • lillsmurf

    sepbrud - har mailat dig!

  • lillsmurf

    Hetta - välkommen, vi är många stockholms brudar här inne, men många gifter sig på andra ställen i sverige precis som du, klart du ska hänga med på en träff!

    stephanieee - det är en stl 36, tanken på att sälja har jag inte ens tänkt! Låt mig fundera några dagar! Förlåt min förvirring men var det något speciellt du ville att jag mailade till dig?

    Emlu - kan tyvärr inte imorgon, det får bli en annan gång. Tråkigt, hade varit kul att träffas!!

  • lillsmurf

    Hej tjejer! Har hittat ringen! För ni som har sett min förlovningring så skulle vigselringen se likadan ut fast med 5 stenar på rad! Men i veckan fick jag nys om en kanonfin ring som jag bara inte kunde säga nej till så nu är det klart, jag lämnade in den tillsammans med förlovningringen, gröpte ur fringen och tog in den en storlek så nu löper den exakt kant i kant med vigselringen som är helt fantastisk! Popcorn - för dig och mig som är galna i glitter - det glittrar hela vägen runt i massor!!

Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!