• lillsmurf

    BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!

    det var förlovningsringen jag gröpte ut såg att det bara stod fringen, ser lite konstigt ut som jag skrivit!

  • lillsmurf

    Hej tjejer! Grämer mig fortfarande att jag inte köpte de där inbjudningskorten ?färdiga?! Satt i helgen och fixade och fixade, resultatet blir ju visserligen fint, men, guuuuud vilket jobb! Ja ja nu ska jag sluta gnälla, det låter som det rullar på bra för de flesta.

    Jag fick svar från salongen som skall göra mitt hår och min make, de är redo att ta sig an samtliga mina tärnor också! Hehe vilket kaos, jag och mina FYRA tärnor en fredag förmiddag på salongen som samtliga skall ha uppsättning och makeas! Vi får börja dagen med lite skumpa!

    Och ringen är som sagt fixad, lämnade in förlovningsringen och fixade till den tillsammans med vigselringen, blev såååå bra! Hemskt att behöva vänta 5 månader på att få bära den på fingret!

    Förresten tjejer hur har ni tänkt med graveringen, jag måste all min gravering i förlovningsringen, så jag tänkte först ha förlovningsdatumet sen m2bs namn och sen vigseldatumen och sen ev skriva nåt annat också?!?! Hur har ni tänkt!

    Det får bli en fika till snart, det är alltid så himla kul och trevligt att ses, och jag har ju inte haft tid på sistone! Någon som känner för en fika med mig i nästa vecka? Den 23 (ons) på eftermiddagen/kvällen är enda dagen jag kan den veckan! Annars får det bli en annan gång!

  • lillsmurf

    Ja, jag kan det 30 också! Det funkar bra för mig!

    Popcorn - häng inte läpp nu , har själv suttit och grämt mig ibland över hur långt folk har kommit och hur mycket de har hunnit bocka av från "att göra listan" men det är bara att ta nya tag och sen när du väl bockar av så känns det så otroligt härligt, eller hur?!?!

  • lillsmurf

    Hm det där med ekonomi är ju som det är, själv är jag inte så där jättepigg på att prata summor, pratar gärna om vad vi har för planer och hur vi tänkt oss. Om någon skulle fråga om summa så skulle jag väl kanske svara beroende på vad det handlade om!

    Vet inte riktigt hur vi gör, saker som kanske har en påverkan är att vi har en låg boendekostnad, snälla föräldrar (även om vi räknar med att betala allt själva), vi försöker lägga undan ett antal tusenlappar var i månaden, vilket går bra vissa månader, andra inte. Som Emilia säger, skulle vi märka i slutändan att budgeten spricker så får vi väl försöka låna av föräldrarna eller banken!

    Genom vänskapskretsen har man ju också mycket kontakter som gör att saker och ting underlättar.

  • lillsmurf

    fika den 30

    skratt-maja
    Emilia
    MalinF
    Popcorn
    lillsmurf

  • lillsmurf

    Antonia - det låter toppen, om du blir erbjuden jobbet och tackar Ja, kan du räkna med att jag kommer att sitta som klistrad framför rutan oavsett vad det är för program, spelar ingen roll om det handlar om larvens utveckling de sista hundra åren! Tycker det låter som en toppenchans! Men samtidigt som du säger så trivs du ju himla bra på ditt nuvarande jobb, om man ändå hade dina problem

    Själv är jag rätt så trött på mitt jobb för tillfället även om det går i vågor och jag trivs väldigt bra med mina arbetsuppgifter annars.... helst skulle man vilja jobba som bröllopskordinator på heltid Det hade inte varit dumt

  • lillsmurf

    Här lägger sig vinälskaren sig i! Skulle vi inte kunna gå någonstans där man kan ta ett glas vin eller två, jag är sååååå trött på kaffe, speciellt när jag bara har alternativet svart kaffe eller latte med sojamjölk att välja på när jag går ut och fikar!! Gud vad självisk jag är!! Men det går ju att få en kaffe på "krogen" också!! Det är bara ett förslag från lilla mig!

  • lillsmurf

    tittade på allt om stockholms rökfria ställen, såg inge kul ut! Men kan vi inte ta något ställe där det är rökfritt i själva restaurangen, som det var sist när vi var på fridays? Eller är det fortfarande för rökigt?

  • lillsmurf

    Emilia - vadå!! du får väl ta en svängom när du kommer till jobbet!!

    Tjejer jag ska försöka hitta nåt trevligt ställe inne i stan där det är rökfritt i större delen av lokalen, själv störs jag kanske inte av rök då jag röker själv, men jag kan hålla med, går jag ut och äter en middag tex störs även jag om folk röker runt omkring!

    En fråga till, ska jag försöka att boka ett bord så vi kan käka en bit, eller hur känner ni? Endast dricka? Eller en bit mat också?

  • lillsmurf

    Om vi inte blir för många så skulle vi kunna vara hemma hos mig om jag inte hittar något bra annat alternativ!?

  • lillsmurf

    Hetta - vill inte berätta här på sidan vart jag bor, vet aldrig vilka som är här inne, min mailadress finns lite längre tillbaka i tråden, maila mig så kan jag berätta vart jag bor, men som du förstår på Emilias inlägg så bor jag inte så långt ifrån tekniska!!

  • lillsmurf

    Emilia - inga problem! Mycket ligger nära tekniska, det är bara en definitionsfråga om vad nära är!

  • lillsmurf

    Uppdaterar listan, inte för att det tillkommit några namn men för att jag ska ha lite koll! Jag ska försöka komma på nåt bra ställe, annars som sagt kan vi ju vara hemma hos mig om vi inte blir för många!

    skratt-maja
    Emilia
    MalinF
    Popcorn
    lillsmurf
    Veronika
    Hetta

  • lillsmurf

    Hetta - Inga problem, jag bor på Ö-malm! Nu verkar det ju som om vi blir ganska många så vi kanske ska ta något ställe ute iaf! Jag återkommer!

    Princessan05 - välkommen till tråden, här får du prata hur mycket bröllop som helst med oss! Vilket datum i augusti? Om du går några sidor bakåt så finns det en "datumlista" på när samtliga i tråden gifter sig, kopiera den och uppdatera gärna! Vart gifter ni er? Du får berätta allt, jättenyfiken! Vore kul om du hängde med på träffen nästa vecka också!

  • lillsmurf

    Nä just det - tack för påminnelsen!

  • lillsmurf

    Uppdaterar listan

    skratt-maja
    Emilia
    MalinF
    Popcorn
    lillsmurf
    Veronika
    Hetta
    Antonia
    Prinsessan05 + liten
    Annen + liten

    Vi blir ju en del ska vi köra på fridays även denna gång? Eller vad säger ni?

    Emilia - tvingade min jobbar kompis att "tömma" tidningshållarna på tunnelbanan i morse på Metro, så nu har jag några ex här på jobbet!

Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!