• Popcorn

    BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!

    För mig passar det bra på torsdag .

    Peon: Välkommen hit och berätta gärna lite mer! När/var/hur gifter ni er? Vill veta allt !

  • Popcorn

    Jag blev tydligen bortglömd i lillsmurfs lista... , så här kommer en ny .

    Karenina72
    Antonia
    Emilia
    Vicky2005
    lillsmurf
    Skrutthumlan
    Bridezilla
    Popcorn

  • Popcorn

    Emilia: Jag tror inte att det var ikväll det pratas om utan nästa torsdag, dvs. den 27:e .

    Proffshjälpen då, tja, jag kommer nog att sköta sminket själv tror jag och ärligt talat så har jag jätteproblem med att över huvud taget hitta någon frisör! Jag har kollat med massor och antingen är de uppbokade, har semester eller vill inte (!) göra brudar (det är faktiskt några som sagt så!). Det är nog det att jag/vi ska vara i Nynäshamn som ställer till det. Tips, någon? Antonia, har du funderat?

  • Popcorn

    Lillsmurf - var har du bokat?

  • Popcorn

    Lillsmurf: Jag har kollat både med Puder och Emma Nors - de är uppbokade båda två... Andra tips på någon som åker till bruden i stället för tvärs om?

  • Popcorn

    Jag har faktiskt inte tänkt på det! Jag har dock föreslagit för en make-up artist som i vanliga fall inte pysslar så mycket med hår att hon kanske kan hjälpa mig (bekant/halvbekant). Det är dock inget bestämt ännu. Jag vill ju inte ha någon komplicerad uppsättning så jag tror nog inte att det ska vara så svårt. Jag ska nog kolla runt på lite skolor och så också - bra idé!

  • Popcorn

    Antonia: Du fattade alltså! Jag är inte såååå stressad över mina problem med att hitta någon ännu, så vi får prata om det vid tillfälle.

    Jag kan på torsdag men inte alls nu på lördag eftersom jag ska på möhippa! Det är en kollega som ska gifta sig och även om det ska bli ett väldigt litet och familjärt bröllop med bara släkten så har hennes syster dragit ihop en hippa i alla fall. Vi ska göra lite aktiva saker som att köra go-kart och klättra och sedan blir det middag med hyrd kock hemma i hennes mammas hus. På kvällen tror jag också att det skulle bli något slags underklädesparty/försäljning.

  • Popcorn

    Jag gillar cider (vanlig "saftcider" från typ ICA) så jag kan ta med mig lite sådan och någon annan typ av läsk. Eftersom det är lite tungt att bära på och jag sannolikt har en del jobbsaker med mig också eftersom jag kommer direkt efter jobbet, så blir det nog bara tre flaskor (á 1,5 liter = 4,5 l totalt).
    Skrutthumlan - Pajer
    Fröker W - Färskost
    Sep brud - Bröd
    Malin F
    Emlu
    Brud05
    Antonia
    Lillsmurf
    Popcorn - 3 flaskor cider/läsk
    Karenina72 -sallad, tomater, paprika
    Bridezilla - nåt gott till fika kanske?

  • Popcorn

    Lugn Skrutthumlan - vi är tysta för vi laddar för i kväll, eller hur tjejer? Jag dyker upp i alla fall .

  • Popcorn

    DixieChick: I kväll ska ett gäng Stockholmsbrudar träffas hemma hos Skrutthumlan. Var hon bor och länk till hennes hemsida där hon har lagt ut en karta hittar du om du tittar i länken någon sida bakåt.

Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!