• lillsmurf

    BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!

    Men skrutt å alla ni andra! Jag kan ju inte på torsdag, läste fröken W inlägg och insåg att jag har ju bokat upp med mamma och fästmannen för att vi ska gå på Berzons, hon har ju tom tagit ledigt från jobbet! Förlåt! å så var det jag som propsade för torsdagen! Men ni verkar ju bli ett gäng iaf!!

    En grej till, är det någon som har lust att ses på lördag (alltså imorgon 22 jan) för en fika eller nåt annat å snacka lite bröllop?

  • lillsmurf

    Jag kan ju inte!! Ska till Bernzons! Får skylla mig själv! Jag som sa snäääääälla kan vi inte bestämma oss för torsdagen! Jag är ett så himla stort pucko!!!! Förresten en kul grej att berätta! Idag inhandlade jag min tiara.... den är sååååååååå fin, den glittrar så in i sjuttsingen, ser ut som om man skall på kungligt bröllop!! Ingen som kan ta en fika med mig imorgon eftermiddag??

  • lillsmurf

    tjohoo! det verkar som om det var fullt på Bernzons på torsdag och dessutom har de lagt ut ett nytt datum i febr, pratade med mamma och vi bestämde att vi går i feb istället! Så skrutt, nu blir du inte av med mig för allt i världen! Vilket innebär att jag tänker komma på torsdag! Gud vad roligt!

  • lillsmurf

    skrutt - lilla essingen var det!! vad heter hållplatsen? tänkte ta buss nr ett, precis som du sa man kan ju hoppa på nästan var som helst i stan!!

  • lillsmurf

    Ryden - hej tjejen! Skönt att höra att du är på benen, min syrra hade något liknande för 2-3 månader, hon låg inne med dropp i mer än tre dygn, det var också nån elak tarmbakterie! hon hade en sänka på 165 tror jag det var, den ska normalt ligga på 5, hon var verkligen tokdåligt!

    Men skönt att höra att du är frisk! Ta hand om magen nu tjejen!!

  • lillsmurf

    Jag kommer att ta ettans buss vid busshållplatsen korsning kungsgatan/vasagatan, mitt emot burger king vid 6 tiden! om nån jobbar i närheten och vill ha följe kan vi ju ses där!!

  • lillsmurf

    Å ska bli så kul att höra hur långt ni har kommit och vad ni har fixat med, själv har jag tagit tag i en hel del, men jag berättar mer ikväll!

  • lillsmurf

    Hej tjejer! Tack för en jättetrevlig kväll igår, och ett extra tack till dig skruttis som höll dina dörrar öppna för oss galna brudar! Ser fram emot nästa träff!

    Ryden! Vi ska på bröllopsmässan i helgen på lördagen, det var nästan alla som var med på träffen som skulle på bröllopsmässan antingen lördagen eller söndagen, så vi lär ju springa på varandra där!

  • lillsmurf

    Funderar på att ev haka på er tjejer på söndagen till mässan även om jag ska dit på lördagen! För älsklingen skall iväg och repa!

Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!