• Popcorn

    BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!

    Emilia: Kul med klänningen - den är jättefin!
    Vi måste ordna med en ny träff snart när du kan vara med, för det var så länge sedan jag/vi såg dig!

  • Popcorn

    Skruttis, din klänning är också jättefin (gillar MS starkt även om det inte blev någon sådan för mig!) och den såg ut att passa dig perfekt i stilen.
    Tänk att det finns så många fina klänningar som ändå ser så olika ut!En av mina favoriter bland oss i "vårt gäng" är dock Lillsmurfs (förutom min egen så klart ). Och du Lillsmurf - du har rätt i att det är vackrare i verkligheten än på bild.

  • Popcorn

    Jösses vad många alternativ! Jag kan i alla fall både på måndagen, tisdagen, onsdagen och torsdagen. Jag överlämnar till någon annan att utse sig till träffsamordnare...
    Någon som vågar sig på att bestämma?

  • Popcorn

    Fröken W: Vad du än gör, föreslå inte ytterligare en träff nästa vecka för då ser jag i kors och blir totalt förvirrad !!!
    Skämt åsido, hoppas du kan få till det på tisdag eller onsdag .

  • Popcorn

    Jag ska nog också begränsa mig till en träff - i alla fall som jag kan lova att komma till (vem vet, jag kanske dyker upp på båda ändå... ). Vilken dag ska det då bli... hmmm, svårt. Med tanke på hur det ser ut på jobbet så blir nog onsdagen bäst trots allt. Så får det bli trots att jag vill se er andra också!

    8/2:
    MalinF
    skratt-maja
    Ryden

    9/2:
    annaglitter
    lillsmurf
    Sep brud
    Emilia
    Popcorn

  • Popcorn

    Peon: Jag har inte varit på kursen men av oss i denna tråd är det två som gör mycket smycken, både åt oss själva och till försäljning - det är jag och Skrutthumlan. Kom på nästa träff vet jag så kan du få en massa tips!
    Vilken typ av smycken/vilken teknik är du mest intresserad av?

  • Popcorn

    Jag funderar för tillfället lite extra på det där med hår och tiara. Jag har i och för sig en tiara som jag hade tänkt använda, men jag är inte riktigt säker på om jag verkligen vill ha den. Det är min systers och den är i och för sig fin, men det känns ändå inte helt rätt. Har ni några bilder, på nätet eller på papper, så får ni väldigt gärna lägga ut dom här eller ta med på träffen i veckan.

  • Popcorn

    För mig spelar det heller ingen roll var vi är - huvudsaken är att vi träffas !

  • Popcorn
    Du har helt rätt lillsmurf - det är bara att traska hem och hämta prylarna innan träffen!
  • Popcorn

    Halloj!

    Jag måste erkänna att jag nog har missat en hel del i den här tråden... Är det salsakurs på gång, eller?

    MalinF: GRATTIS! Jag hoppas er dag blev precis så som ni hade tänkt er! Vi andra ogifta brudar väntar på rapport... .

    Jag håller med Antonia om att bröllopsmässan var lite sisådär. Min blivande jobbade så eftersom jag inte hade något annat inbokat så åkte jag dit, även om jag hade hört på förhand att det inte skulle vara så stort. För mig gjorde det dock ingenting eftersom fackmässan (Urvackra) var desto bättre och eftersom jag kom in gratis på branschtillhörighet .

    Emilia: Det var en på mässan som hade sådana tiaror med som du pratade om tidigare! Det kanske inte var samma som du hade tänkt att köpa av, men liknande var det i alla fall (äkta silver).

  • Popcorn

    Vad underbart det låter! Jag har suttit och kollat den här länken måååånga gånger i dag och nu skrev du äntligen och berättade lite . Själv har jag en synnerligen hängig dag så en glad bröllopsrapport var precis vad jag behövde.
    Jag tror jag talar för alla när jag säger att vi ser fram emot att få se bilderna!

  • Popcorn

    lillsmurf: Du har fått mail...

  • Popcorn

    28 maj ? Skratt-maja
    19 augusti ? lillsmurf
    20 augusti - Veronika
    27 augusti ? Skrutt-humlan
    3 september ? Emilia
    30 juli - Popcorn
    20 augusti - Fröken W
    18 juni - Shalimar

  • Popcorn

    Jag kom på att den finns en till den 20 augusti - betsy05 som var med på den senaste träffen.

    14 maj - Karenina72
    28 maj ? Skratt-maja
    11 juni - emlu
    18 juni - Shalimar
    23 juli - Brud05
    30 juli - Popcorn
    19 augusti ? lillsmurf
    20 augusti - Fröken W
    20 augusti - Visinge
    20 augusti - Brud 20 aug
    20 augusti - betsy05
    27 augusti - Veronika
    27 augusti ? Skrutt-humlan
    3 september ? Emilia
    3 september ? Sepbrud
    27 maj- 06 - Annaglitter
    27 maj -06 - Rydén
    3 juni -06 - Antonia

  • Popcorn

    Bridezilla;): Jag som är lite extra glitter och guld-intresserad blir lite nyfiken på varför du inte är nöjd med ringen? Jag kommer i håg bilden du visade och den är ju - eller ska förhoppningsvis bli - jättefin!

  • Popcorn

    Sep brud: Har du några länkar till/bilder på tiarorna du köpte (fler än en?)?

  • Popcorn

    Jag kanske kommer, men jag vågar inte lova något eftersom jag har på tok för mycket att göra på jobbet.

    Lillsmurf: Jag väntar med spänning på en beskrivning som jag förstår... (Det kanske säger mer om mig än om vad du skrev... ). Vad menar du med "gröpte ur" ringen? Men du har helt rätt... glitter ska det vara!

    Vi har också precis fått klart med ringarna förresten! Vi har ju inte sett dom i verkligheten än eftersom det är min egen design, men efter mycket pratande hit och dit med olika smeder var vi i lördags iväg och bestämde oss definitivt för mått, proportioner, ytfinish osv. Det enda jag inte har bestämt riktigt än är om jag vill sätta in en massa smådiamanter förutom den större briljanten, men det behöver jag egentligen inte bestämma förrän själva skenan är klar och man lättare kan föreställa sig hur det blir. Känner jag mig själv vill jag dock nog att det ska glittra... Sten köpte vi på Kaplans för några veckor sedan i superkvalité!

  • Popcorn

    Lillsmurf och Malin: Jag känner verkligen för att träffas för nu är det ett tag sedan och jag behöver lite peppning tror jag. Jag tycker naturligtvis fortfarande att det är kul med bröllopsplanering, men för tillfället känns det som om alla får det mycket bättre, finare och häftigare än oss. Jag tänker speciellt på de där lite lyxiga inslagen som ring och resa. Jag har råkat ut för en liten släng av svartsjuka tror jag...(hemskt, jag vet!). Ringarna har jag i och för sig ritat själv så man kan tycka att jag skulle vara lyrisk, men det blir inte så mycket glitter som jag hade tänkt mig och samtidigt vet jag inte hur jag annars skulle vilja ha den. Jag saknar nog glittret lite för glittrets skull tror jag... Som ni ser yrar jag lite...

    Lillsmurf: kan du den 30:e? Jag kan både den 23:e och den 30:e, men det skulle väl vara trevligt om ni båda kan den 30:e.

  • Popcorn

    Pengar och budget ja - ja, det är väl lite sådant som snurrar i huvudet på mig ibland när jag sitter och jämför vår planering med andras. Jag kan dock inte säga att vi kommer att ha något budgetbröllop direkt, men det finns ändå poster jag skulle vilja prioritera lite mer. Å andra sidan är det inget jag/vi vill dra ned på av det andra... hmm.. en omöjlig ekvation med andra ord.

    Vi kommer att betala allt själva. Min blivandes föräldrar har sagt flera gånger att de skulle vilja hjälpa till på något sätt, men eftersom vi vet att de definitivt inte har mer pengar än vad vi har så känns det lite kymigt. De har inte sagt någon summa eller så utan de menar nog hjälp med något praktiskt skulle jag tro. Mina föräldrar då? Tja, de har inte ens frågat något om bröllopet och eftersom de inte visar något som helst intresse för det så får det lika gärna vara. Jag förväntar mig definitivt inget från dom och jag/vi kommer absolut inte att be om hjälp, vare sig rent praktiskt eller ekonomiskt.

    Ett orosmoment för mig är att min blivande ju är frilans och att inkomsterna kan skifta väldigt mycket månad från månad och det inte finns någon egentlig säkerhet för kommande månader. Som det ser ut nu vet vi t.ex. inte alls när han får något mer och eftersom vi har ett rätt kostsamt bröllop framför oss så kan jag bli lite nojig. Den ekonomiska sidan av mig vill dra ned på så mycket som möjligt, samtidigt som den fåfänga och glitterälskande delen av mig vill kosta på oss både det ena och det andra i samband med bröllopet.

    Hur som helst ska det bli kul att ses den 30:e!

  • Popcorn

    Instämmer med de två föregående talarna! Liiite sotis blir man och jääääättekul att se dig i tidningen! Det enda lite småtråkiga var väl att - vilket du ju inte kunde göra något åt - kvalitén på bilderna och trycket inte gjorde vare sig dig eller klänningarna rättvisa. Men, men, kul är det i alla fall !

Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!