• MalinF

    BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!

    Toppen! :D

  • MalinF

    ..och jag och min ost kommer också..;)

    Skrutthumlan - Pajer
    Fröker W - Färskost
    Sep brud - Bröd
    Malin F - ost
    Emlu
    Brud05
    Antonia
    Lillsmurf
    Popcorn - 3 flaskor cider/läsk
    Karenina72 -sallad, tomater, paprika
    Bridezilla - nåt gott till fika kanske?

  • MalinF

    Hej tjejer!
    Min rygg krånglar (fick ryggskott i helgen) och jag har varit hos naprapaten och blivit mörbultad. Tyvärr släpper inte kot-låsningen, och jag har ont, så jag måste nog hoppa kvällens aktivitet! Hoppas att ni får jättetrevligt! :)

  • MalinF

    Tisdag funkar bra för mig (8/2)! Kul, då är det bara 11 dagar kvar för mig...

    Skrutt, prövade klänningen med halsbandet igår. Det blev toppenfint, längden på halsbandet var helt perfekt till klänningen. Nu ska jag bara få livet insytt lite, så är klänningen klar. :)

  • MalinF

    Alltså, jag har ju ingen koll på min kalender...jag ska ju till frisören nästa tisdag. Fast jag ska vara där klockan 4...så jag borde kunna ansluta till er runt 18-tiden (nyfrissad och nyfärgad!!)
    Kan vi inte försöka ta det ganska centralt?

  • MalinF

    Ojoj, jag kan inte den 7:e (obligatorisk föreläsning i fysiologi) och den 9:e är också bokad. Och sedan gifter jag mig veckan därpå ju...hjälp, det är ju snaaart! Hur gick det till? ;)

  • MalinF

    Vad synd att det blev den 9:e...:(
    Då ses vi nog inte förrän efter bröllopet tjejer!

  • MalinF

    Fröken W, nej jag tror inte vi träffats än...men vi ses säkert på någon senare träff!

    Börjar bli riktig slutspurt nu, ska beställa blommor imorgon. M2B ska lämna in ringarna på gravyr idag. Vi bestämde oss för att skriva våra namn och förlovningsdatum i min förlovningsring. I vigselringen och M2Bs ring så skriver vi vigseldatum och "Amor vincít omnia" (Kärleken övervinner allt) istället.
    KLänningen är färdigändrad på tisdag och sedan...ja, sedan är vi faktiskt rätt klara!!

  • MalinF

    Hej!
    Jag är hos frisören den 8:e...men fikar gärna efter det. Ska vara där klockan 16, ska tona och klippa...skulle tippa på att det kan ta cirka 2 timmar. Fika efter det?

  • MalinF

    Och vi kör Waynes vid 6-tiden på tisdag! Jag kommer så fort jag kan när frisören fixat klart håret! :)

  • MalinF

    Hej tisdagsfikare!
    Jag är småförkyld, så jag tänker nog dra hem direkt efter frisören och kurera mig inför nästa vecka.... Vi ses efter bröllopet!
    :) malin

  • MalinF

    Jajamen Skrutt! Det kom fram!
    Hade varit så kul att ses ikväll, men jag vill inte, vill inte och vill inte bli mer förkyld.

    Ses sedan allihop!

  • MalinF

    Tack tjejer! :)
    Vi får ta fika när jag väl gift mig och titta på lite bilder och sånt! Jag kan inte riktigt fatta att det faktiskt bara är 1 1/2 vecka kvar...tiden har gått sååå fort! *hick*

    Kram Malin

  • MalinF

    Nu börjar det dra ihop sig ordentligt för min del! På lördag smäller det...och hjälp vad tiden går fort. Vi har lite småsaker kvar att fixa, men M2B är tack och lov ingen rödbeta nu i slutfasen (Ni har väl sett tråden www.brollopstorget.se/Forum-1-13/m917282.html), så han fixar och donar han också. Toppen!!

  • MalinF

    Blir det träff den 11:e mars?

    MalinF (som varit lite upptagen några dagar)

  • MalinF

    Imorgon är det dags för mig och min M2B! :) Helt otroligt vad tiden gått fort, vi började planera i september och nu är vi här!

  • MalinF

    Hej tjejer!
    Nu har vi lyckats röja undan lite här hemma (det var ett BERG av presenter!!) och de sista gästerna har åkt hemåt.

    Vi hade en fantastisk dag! Jisses, man borde gifta sig oftare (hm...eller kanske inte...;))!

    På morgonen kom min frisör hem till mig och gjorde uppsättningen. Sminkören dök upp en stund senare och fixade mitt lilla fejs, sminkade till min man inför fotografbesök samt trollade bort min genomförkylda tärnas blå ringar under ögonen.

    Vid lunch dök vår presentansvarige upp med en av mina italienska kompisar. Vi hade lovat att de skulle få bo hemma hos oss mot att de såg till att alla presenter kom hem till oss på natten. Vi käkade lunch och sedan var det dags att byta om till klänning och frack!

    Första anhalten var fotograf Bejsjö i Solna. Suverän kille, han var avslappnad och fantastiskt rolig! Hos fotografen mötte min andra tärna upp ihop med bestman. En timmes spexande senare var fotograferingen klar och en stor vit limo svängde upp för att köra oss till Danderyds kyrka. Pamela, vår chaufför kontrollerade att alla hade druckit ordentligt med vatten (vilket vi inte hade...) och hällde i oss mineralvatten för att vi skulle ha schysst vätskebalans.

    Så svängde vi äntligen upp till kyrkan och smugglades in i källaren för att byta skor och lämna ytterkläderna. Sedan smög vi upp till vapenhuset, klockorna börjar ringa och precis innan de slår upp dörrarna säger bestman "nu är sista chansen att dra dåliga vitsar", varpå vi började storskratta allihop. DÅ öppnades dörrarna! Det var bara att försöka justera mungiporna och börja promenera in. Fantastisk känsla när hela kyrkan är full med folk!

    Vigseln gick bra, det var en släkting till mig som vigde. Inga fadäser under vigseln (ingen sa fel, fast min man hade visst ett lokalt hjärnsläpp när han skulle säga vad jag heter i löftena. Men det redde ut sig, det blev bara en liten paus...). Makens kör sjöng och min kompis Anna sjöng sedan solo som avslutning. Min ena tärnas man spelade picolatrumpet på "A trumpet voluntary" när vi marscherade ut och mötte alla våra vänner, släktingar och ettt par kg ris! Min urringning var nog synnerligen kastvänlig, för gissa om jag hade massor av ris i underkläderna....

    Medan våra gäster transporterade sig till festlokalen (Danderydsgården, suveränt bra ställe med kanonpersonal!! Rekommenderas varmt!!) så åkte vi en liten limotur till. Ena tärnan trollade fram snittar och bubbeldricka i limon, och det var underbart med lite att äta just då och där.

    Festen var fantastisk! Vi hade massor av roliga tal och det var mycket skratt. Roligast var bestmans tal. Han inledde med att säga till mig att nu när jag var gift och så, så tyckte han att det var bäst att han återlämnade nyckeln hem till mig. Så jag fick en nyckel. Döm om min förvåning när det reser sig upp ett tjugotal män till i festlokalen och lommar fram och lämnar varsin nyckel. Jag skrattade så att jag grät, jag lovar. Det går inte att beskriva hur fruktansvärt roligt och välregisserat det hela var!! När alla gått tillbaka till sin plats, så spänner bestman ögonen i en av våra närmaste killkompisar och säger "du där i uniform också", varpå vännen A också under muttranden letar fram en nyckel och går fram och lämnar den.

    Efter middagen blev det dans och mera dans! Jag hade en schysst träningsvärk dagen efter om vi säger så. Framåt kvart över ett var det dags för oss att åka och vi tog farväl och åkte in till stan på bröllopsnatt. Jag hade ingen aning om var maken bokat någonstans, men det visade sig vara hotell Diplomat. Vi fick vickning med italienska charkuterier och champagne och satt och tittade på bilderna i digitalkameran och försökte smälta dagen tills klockan 3 då.....ehm...vi somnade som två stockar!

    Vi hade en fantastisk dag! Det var det absolut roligaste vi gjort och jag är nästan lite avis på er som har det hela framför er. Glöm inte att njuta av dagen, för den går så ruskigt fort!!

    Tack för alla lyckönskningar! Jag lovar att ta med lite bilder sedan till någon träff.
    Kramar MalinF

  • MalinF

    Halloj!
    Hoppas att du hittar något annat Skrutt, jag har också slavat i växel under tiden jag pluggade (dvs på stenåldern..:D)

    Nu har vi varit gifta i snart 4 veckor och det är verkligen jättemysigt! Familjebildandet får dock anstå ett tag till, jag pluggar ju fortfarande bredvid jobbet. Ska söka in på en fysiologi-kurs till hösten tänkte jag, och då är det ganska mycket kliniska delar och högt tempo. Bäbisverkstad och studier samtidigt känns lite tveksamt. Däremot har vi faktiskt tittat lite på HUS!!! :) Vi ska träffa en säljare på söndag (det lutar åt att köpa ett nybyggt) och det ska bli jättespännande.

    Nån som skulle ha lust att fika med mig den 30:e mars förresten? (Då är jag nooog ledig på kvällen, det har varit otroligt hektiskt på jobbet efter bröllopet).

  • MalinF

    ...och den 30:e så kanske jag har med mig lite bilder...;)

  • MalinF

    Vad kul att vi blir några stycken den 30:e! :)

    Det där med budget var svårt alltså. Just den delen är jag glad att vara av med nu! Planering och fixande är buskul, men trixandet med pengar skulle jag gärna sluppit.

Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!