• Veronika

    BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!

    annaglitter & skratt-maja
    Jag blir lite avundsjuk... Jag vill också hitta en florist... Fast hn som syr min klänning ska binda min bukett, men man måste ju bestämma vilka blommor man ska ha (har bestämt rosa rosor, men det måste ju vra något mer...) och form och så. Får ta itu med det snart...

    NU LIGGER ALLA INBJUDNINGANA PÅ LÅDAN!
    Vi fick en lite dålig nyhet igår... Dte har tydligen läckt att vi ska gifta oss så att en kompis till Christoffers mamma kom fram till henne och grattade! Hon blev helt paff eftersom INGEN vet något... trodde vi... Min mamma kunde inte vara helt tyst och hennes väninna hade inte heller varit helt tyst. Måste säga att jag är grymt besviken. Men men, nu är det gjort. Tyckte det var lika bra att posta inbjudningarna då så att vi sliper hålla tyst mer!

  • Veronika

    Emilia
    På de som vi bjudit till festen satte vi 1 maj och på de som bara är bjudna till kyrkan 1 juni. När mna nu skickar ut dem tidigt tyckte vi det var lika bra att ha ett tidigt osa datum, annars kanske folk glömmer bort att svara!

  • Veronika

    Emilia
    Det är lite nervöst... Vi ska ha släktträff på lördag för min bror fyller år. Jag vet ju vad samtalsämnet kommer bli... "Varför har ni inte sagt något???"

  • Veronika

    Sep brud
    Det är den tiaran jag har köpt!!!

  • Veronika

    Gotlandsbrud, jag lägger in dig i vårt bröllopsschema!

    14 maj - Karenina72
    28 maj ? Skratt-maja
    28 maj - Gotlandsbrud
    11 juni - emlu
    18 juni - Shalimar
    23 juli - Brud05
    30 juli - Popcorn
    19 augusti ? lillsmurf
    20 augusti - Fröken W
    20 augusti - Visinge
    20 augusti - Brud 20 aug
    20 augusti - betsy05
    20 augusti - bridzilla
    27 augusti - Veronika
    27 augusti ? Skrutt-humlan
    27 augusti - Vronk
    27 augusti - JessieJa
    3 september ? Emilia
    3 september ? Sepbrud
    27 maj- 06 - Annaglitter
    27 maj -06 - Peon
    27 maj -06 - Rydén
    3 juni -06 - Antonia

  • Veronika

    En fråga från en som inte hittar i Stockholm... Waynes, är det den som ligger i Kungsträdgråden?

  • Veronika

    Skrutthumlan
    Aha! Då hittar jag nog. Ja, jag tror att jag kommer. Men i så fall bara en liten stund. Måste dubbelkolla med han där hemma först bara...

  • Veronika

    Nu har jag pratat med killen, jag kommer förbi en sväng! Kan tyvärr inte stanna allt för länge för vi ska iväg och träna. Men jag kommer och säger hej i alla fall! Ses senare.

  • Veronika

    Oj, nu på jag på en sak som jag hade förträngt! Jag får följa med en annan gång, ha det så trevligt ikväll!

  • Veronika

    Skrutthumlan
    Jag jobbade i växel i två år, jag jag lider med dig... Vet precis hur det känns! Jag fick till och med pipljud ii högerörat efter ett tag. Läkarna sa att det var för att jag bet ihop under natten så jag ansträngde käkmuskeln och örat. Stress... Nu svarar jag iofs också mycket i telefon, men det är inte samma sak som växel...
    *Bamsekram*

    Vad kul att ni funderar på familj! Lycka till!

  • Veronika

    Jag skriver upp mig på den 30:e!

    skratt-maja
    Emilia
    MalinF
    Popcorn
    lillsmurf
    Veronika

    Ekonomi:
    Vi har sparat i typ 3 eller 4 år tror jag. Minns inte rikigt... Just nu sparar vi 4000:-/månad och har precis upptäckt att det kommer fattas 10.000!!! Men jag tror att det löser sig med lite skatteåterbäring och sånt som vi väntar på Christoffer sitter i styrelsen i vår BRF oxå så han hinner få sitt arvode därifrån, samt att vi önskar oss bidrag till resan. Alltid löser det sig på något sätt!
    Vi har ju liksom satsat på en ganska dyr resa! Festen får vi lite hjälp med, men i det stora hela betalar vi för det mesta själva!

  • Veronika

    Jag måste hålla med att det är trevligare om man kan dricka vin, jag dricker nämligen inte kaffe. Däremot håller jag även med om röken, har jättesvårt för rökiga krogar. Hemma hos någon tycker jag låter som en trevlig idé! Om vi inte kan hitta en rökfrikrog innan 1 juni iår...

  • Veronika

    Det tycker jag låter som en bra idé, vad säger ni andra?

    lillsmurf
    Hittade du några bra förslag?

  • Veronika

    Emilia
    Hur gick det med din fotografering?
    Det blev inget för mig *buhuhu*, jätteledsen. Chefen för skönhetssalongen var tydligen inte så trevlig (ska inte använda hårdare ord...) så de ville inte göra repotaget med dem. Fick vara med i ett repotage i Amelia och kanske så småningom i Vecko Revyn också istället. Men bröllopsbilagan hade ju klart varit mycket roligare!

  • Veronika

    Emilia
    Vilken reporter är det du har pratat med? Kanske är samma... I Amelia var det om att handla på rea, i VR var det repotaget om vikt. Ska bli spännande att se ditt repotage imorgon!

  • Veronika

    Emilia
    Nu har jag läst repotaget! Jättefint! Lite avundsjuk blir man ju... Det är samma journalist som kontaktat mig, och som sa att det repotaget inte skulle bli av... :(

  • Veronika

    17.00 är perfekt för mig med. Slutar 16.00 och är inne i stan strax efter 16.30.
    Fridays funkar bra!

Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!