• lillsmurf

    BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!

    Var i kyrkan igår och lyssnade på bröllopsmarscher och kärlekssånger! Wow, min första tanke var att jag kommer inte fixa att gifta mig i kyrkan för jag fick sitta å hulka å hålla tårarna borta under hela konserten! Då satt jag i bänkraden, undrar hur det kommer att gå när jag väl står där framme!! Men i vilket fall som helst, där var en solist, en på piano, en trumpetare, en på kontrabas och en som spelade på orgeln, nåt vackrare och pampigare än det vi lyssnade på igår blir nog svårt att slå! Är mer eller mindre helt säker på vad vi ska ha för ingångsmarsch! Det blir nog Birkalåten för med tanke på hur pampig den var går inte att beskriva, de körde orgel och trumpet! wow wow wow wow säger jag!

  • lillsmurf

    Å tjejen som sjöng! Viiiiiiiiiiiilken röst! Wow igen!!

  • lillsmurf

    Sep-brud! Vet inte om jag har missat det tidigare i tråden men vad är det för klänning du har hittat?

  • lillsmurf

    Det låter helt fantastiskt! Grattis och åter grattis! Måste vara en härlig känsla att numera vara makar!!

  • lillsmurf

    Sep brud - vad kul! Verkligen härligt när man hittat sin klänning!

    Det har pratats om utgång den 11, ev nåt salsa ställe eller så? Men så mycket mer än det har det väl igentligen inte pratats om! Jag vill verkligen följa med om det blir utgång den 11 men vet inte om jag kan! Ska ha födelsedagsmiddag för 30 personer den 12 så det är en hel del att fixa!

  • lillsmurf

    Hej tjejer! Har gjort en (enligt mig) bra budget översikt i excel, om någon vill ha den så kan ni maila mig, min mailadress finns längre tillbaka i tråden!

    Ni får ju eventuellt lägga till grejer eller dra ifrån, jag har ju tex plockat bort sådant vi inte har några utlägg för el som vi inte kommer att ha med tex så har jag inte med slöja och annat men det är ju bara att lägga till under Brud om ni ska ha det osv...

  • lillsmurf

    Kanske ska säga att jag har lagt in formler så när ni lägger in prel budget i rad b så ändras summan längst ner, sen när ni betalat fyller ni i i c, sen ändras summan längst ner så ni ser hur mycket som är betalt och vad som är kvar att betala osv...

  • lillsmurf

    popcorn - nu har du mail!

  • lillsmurf

    Veronika - såg just den andra tråden! Får man fråga vad det är för reportage så man kan hålla utkik framöver!

  • lillsmurf

    Jag ska hänga på grindarna till tunnelbanan den 23 mars! Jag lovar! Ska ta med mig en hel lunta!

    Ska bli kanonkul att se er tjejer!! Lycka till!

Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!