• Emilia

    BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!

    Antonia - Spännande! Vad är det för typ av program? *nyfiken*

    /Emilia

  • Emilia

    När vi ändå pratar jobb... ska jobba kväll imorgon och sedan lördag förmiddag! Känns mystiskt efter att jobbat över tre månader ren natt! ;) Men säkert nyttigt, för då kommer jag underfull med varför jag ville jobba natt igen! :D

    Ha en trevlig kväll!
    /Emilia

  • Emilia

    Emlu - Funderar på underkjol och skor... :) Hittar du bra ställen med billiga underkjolar så hojta gärna till.

    Den 30/3 kan vi gärna ta ett fik för min del... dock blir det tea för mig eller läsk. Vin innan jobbet är ju inte så passande. ;) Men lät trevlig i annat fall!

    //Emilia

  • Emilia

    lillsmurf - Det vore ju toppen att vara hemma hos dig... då är det bara för mig att knata till Tekniska och ta bussen till jobbet (som jag ändå skulle tagit mig oavsätt BT-träff). ;)

    Lät som en jätte trevlig ideé, beroende på när alla kan tidsmässigt!

    /Emilia

  • Emilia

    Sorry lillsmurf , hoppas jag ej sa för mycket! Men sedan gillar jag ju att promenera också och kan lätt tänka mig knata från tekniska till city osv. ;)

    /Emilia

  • Emilia

    Glöm inte att ta METRO nu den 23/3!! Bröllopsspecial med klänningar, smink, blommor m.m. ;)

    /Emilia

  • Emilia

    Antonia - Blir att hitta någon annan tidning än bröllopstidningarna nu... de mesta är klart för våran del redan och tidningarna för tyvärr ej till något nytt längre.

    Var det om skönhet i Amelia också? Har ej hört om något sådant. *nyfiken*
    Det i VR var det om vikt m.m.? Blev tillfrågad, men ska kolla om någon annan vill då jag ej direkt matchar med artikelns syfte. ;)

    Fotograferingsresultatet m.m. syns på onsdag... men det känndes bra och både reporter + fotograf var mycket trevliga... så även Bröllops Källan... som även kände igen mig. :D Kul var det i alla fall!

    //Emilia

  • Emilia

    Princessan05 -
    Självfallet är en liten guldklimp välkomen också... ;) Bara man får låna honom lite. :D
    Tycker det är jätte kul att du vill hänga på... vi är flera som är lite hemliga med det hela inför bröllopet. Men har nu i veckan berättat för några då jag på onsdag är med i Metro vilket några släktingar läser! ;) Vill ju inte chockera dem på morgontåget. hihi.

    //Emilia

  • Emilia

    Tack alla för de snälla orden... viss var bildkavliten den sämre, men sedan är ju Metro en "budget tidning" också, så hade ej väntat så mycket annat. ;)

    Mitt hjärta slåt i 120! ;) Undrar vilka som läser Metro... förvarnade min moste roch morbror + kusinerna som jag vet läser Metro. Men övriga bekanta m.m. får nog en liten chock! :D Tala inte om när jag kommer till jobbet i kväll - vi har ALLTID Metro i fikarum, patientrum m.m. Huuu...

    Men kul var det. Och ja, jag har hittat en klänning, men ingen av de som är på bild!

    /Emilia

  • Emilia

    Hetta - Priset på den jag köpte lågungefär lika... så om jag ej hittat den begangan (vilket jag gjorde) hade jag köpt den i affär. ;) HAr du provat klänningen ännu?

    Kan nämna när vi ses vilken kläning jag köpt... men kan tyvärr ej avslöja allt via nätet då släktingar "spionerar" här. :D

    Fridays kan funka... om det ej blir för sent. Gärna redan runt 17 nånting så jag hinner vara med ett tag.

    /Emilia

  • Emilia

    GLAD PÅSK!!

    Hur ser eran påskhelg ut? Mycket mat och ledighet?
    Själv jobbar jag i natt, sedan sova och åka till Linköping i morgon (liten påsksupé hos morfar & övernattning) för att sedan på söndag tidigt åka till Jönköping och Bilsportmässan på Elmia (sambon ställer ut våran bil ). Hem till Stockholm igen söndagkväll och träffa en vän på kvällen. Annandagpåsk består utav påskbrunch och sedan påskmiddag hos m2b släktingar... :D Fullt upp som vanligt! På måndagkvällen blir vi även hundvakt då min familj åker till Rom söndagmorgon.

    Ha en trevlig påskhelg!!
    /Emilia

Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!