• Veronika

    Stockholmsbrudar 27/8 2005?

    Jenny+Thomas
    Det var verkligen inte dyrt! Vad tror du frakten blir då, en klänning väger väl inte så mycket? Akta dig för tullen bara, jag har beställt en del kläder från USA och tullen tog ut nästan lika mycket som kläderna kostade... Inte kul!

    Min klänning kostade 3800:-, eller ja tyget! Men jag fick den... Iris är så gullig, det är hon som syr den. Det är en väldigt bra kompis till familjen. Hon resonerade så här: "Om man har pengar ska man spendera dem på dem man älskar medan man kan, så det här betalar jag!" Hon blev eld och lågor när jag frågade om hon ville sy min klänning! Ska bli jättekul att åka dit och prova snart, än så länge har jag bara fått prova en "testklänning" i lakan, för att kolla storlek.

  • Veronika

    ~ 27 Aug ~

    Hade du tänkt gå på Panduro i stan? Kanske vi kunde mötas där och kika tillsammans någongång? Jag har bara tittat på nätet än så länge. Det finns en Panduro i Solna Centrum, (jobbar i Solna så det är ganska nära) men den i stan är ju större. Kanske vi kan få inspiration av varandra!

  • Veronika

    Skrutthumlan

    Då är det nog bäst jag gör iordning min pärm som jag tänkt ett tag, för just nu har jag en "Bröllopslåda" med allt material!

    Jag vill inte heller skyla min klänning!
    Pratade precis med bokningen på vår kyrka och sa bara "Äsch, strunta i det! Det är bara gammalmodigt!" Så nu känner jag mig lite lugnare!

  • Veronika

    ~ 27 Aug ~

    Vad kul! Då ska vi bara hitta ett datum som passar... Det här veckan är redan fullbokad, nästa vecka (v.7) är nog bara torsdagen tom. Sen (v.8) är jag upptagen tisdag... Hur snart tänkte du köpa material? Vi kommer bestämma allt på lördag så sen är det fritt fram för mig att börja handla!

    Jag slutar halv 5 måndag & tisdag, 4 resten av veckan. Jag är inne i stan på en halvtimme med pendeln.

  • Veronika

    v. 8 ska det stå, inte smilegubbe! 8)

  • Veronika

    ~ 27 Aug ~
    Ska vi ta antingen de 25:e då eller veckan efter, då kan jag alla dagar utom fredag.

  • Veronika

    ~ 27 Aug ~
    Skulle precis säga att söndagen blir bra, men jag kollade på deras hemsida och de har stängt på söndagar! Jag tror att det går bra med barnvagn därinne, det är ganska rymligt vad jag minns (var där för typ ett år sen). Måndag 28/2 klockan 17.00? De har öppet till 18.30. Om du vill ses tidigare kan jag vara där till 16.30 på onsdagen 2/3. Eller en lördag...

  • Veronika

    ~ 27 Aug ~
    Det bästa är nog att träffas utanför. Du vet också vart det ligger, eller hur? Jag är ganska kort med blont hår, fast är det så här kallt har jag nog huva på mig. Jag brukar ha jeans och svart jacka (som alla andra, eller hur...). Hur ser barnvagnen ut? Jag kanske kan känna igen dig på den! Sen tror jag inte jag vet vad du heter... ;)

  • Veronika

    Tror till och med att det ligger två biografer där, Kungsgatan.

    Vilken fin hemsida! Du kan ju kika på Lego's sida, jag finns med på några bilder. Lego är vår bebis (en chihuahua)!
    veronika.mine.nu/lego
    sen har vi en bröllopssida också, men den är inte riktigt klar än så det finns en del felaktig information. Men det finns en bild på mig där. veronika.mine.nu/brollop

    Jag misstänker att mitt BT namn kan ha avslöjat vad jag heter...

    Vi ses!
    //Veronika

  • Veronika

    Oj! Såg att jag missat uppdatera lite på hemsidan! Om du vill kika i dagboken, tryck på länken när du är på förstasidan, annars kommer du in i den gamla dagboken. Måste fixa det...

Svar på tråden Stockholmsbrudar 27/8 2005?